2009 m. spalio 27 d., antradienis

Paauglystės kompleksai

Paauglystės kompleksas neigti tėvų gyvenimo būdą yra stiprus ir netgi būtinas komponentas asmenybės vystymuisi. Blogai kai jis užsitęsia smarkiai į rajoną “netoli trisdešimt metų”. Tada puolama neigti viskas kas kiek primena “tėvus” ir aišku ką nors reliatyviai įmanomo pasiekti nesiūloma(ir ypač prisiskaičius Chomsky ar dar kokį italų komunoje savo pažiūras tobulinusį filozopą). Ne, ne, ne ir viskas. Štai naujas smagiai raštingas paaugliškas blogas mūsų ribotoje erdvėje:
http://antiblogas.blogspot.com/

Gerai rašo, vėl smagiai užsipuolamas Vytauto žirgas geriantis vandenį iš Juodosios jūros. Nors su malonumu pažiūrėčiau tą visų naujųjų kairiųjų mėgiamą paveikslą, jei jį nupieštų kas nors. Šiaip tame paveiksle Vytautas tik įjojęs į Juodąją jūrą ir tiek. Žirgo negirdo. Nedurnas gi kariuomenės vadas..
Grįžtant prie paauglių. Vat kodėl “tėvai” puolami vėl iš tų pačių pozicijų: NK – 95, “Lietuvos partizanai buvo žudikai” ir Chomsky. Gal galima įvairiau kiek, o tai nuobodu, ponai paaugliai. Siela trokšta įvairovės.
Bet nenusiminkime. Yra ir labai sveikai protaujančių jaunuolių. Puikiai susitvarkiusių su brendimo/neigimo problemomis. Štai tokio blogo pavyzdys:
http://politologas.lt/

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Mano vienintelis grynai asmeninis pastebėjimas (kuris, rodos, vis dar neįformintas kieno kito), yra, kad nūnai paaugliai yra apsėsti KITOKIZMO maro. "Aš kitoks!"; "Aš kitokia!" Nieko naujo, tik kitoks kitokia kitoks kitokia. Visi kitokie, bet kitokizmas juos ir suvienija. Girdi, visi kitokie žiūri MTV, visi kitokie kovoja už ekologiją deklaracijomis, visi kitokie kartoja Truskos vadovėlį su amerikietišku akcentu. Visi nori išsišokti, bet labai jau banaliai, tai, kaip pop veda. Kas iš tiesų išsiskiria, tas niekinamas ir apspjaudomas. Po to seka toleracijos oratorija. O kas ta tolerancija, jeigu neapykanta yra oras, kuriuo kvėpuoja visi jos apologetai?

Unknown rašė...

Kaip įžvalgus senis parašei...

William Hurt rašė...

It is a very informative and useful post thanks it is good material to read this post increases my knowledge

SEO Specialistas