2010 m. liepos 16 d., penktadienis

+30

Jeigu dar užlips virš brūkšnelio su skaičiumi 30 kokius penkis brūkšniukus aš nežinau ką jam padarysiu. Nukasiu termometrui galvą, blet, galava tinsta, kojos tinsta. Vanduo įpiltas pro burną iškart išsilieja ant marškinių, aplenkdamas skrandį.
Ir mes esame katalikiškas kraštas? Kodėl tada pas mus atsirado tokia musulmoniška saulė, kas tai  - Arabijos dykumos ir tuoj atjos dromaderu Mahometas?
Ir anatomija anatomija, kam man duotas toks didelis pilnas visko kūnas, kad po manimi pribėgtų viedras skysčio ir bliūdas prakaito? Ir visas grožis?
O kultūra , kodėl mūsų išgirtoji kultūra leidžia vienoms lakstyti su dviem virvutėmis ant pečių, maskatuojančiu skuduriuku per užpakalį ir tas nuogas vaizdas vadinasi kultūringa moteris, o man reikia vargti ilgose kelnėse ir dar nešti šlapius marškinias be jokių virvučių per pečius.
Alus vis dar netoleruojamas darbo vietoje ir jūra tik už 300 km. Iki Žaliųjų ežerų dvi valandos kelio per kamščius, dar pėsčiom kilometras. Ir aš sutaupiau neįrengęs savo opelyje kondicionieriaus varganus pusantro tūkstančio, žmotas, skrudžas ir būk prakeiktas, godišiau.
Ir kur meteorologų taip mėgiami paišyti debesėliai, nei vieno nėra danguje šimtą kilometrų ten ir atgal. Kur maloni Lietuvos gaiva rudenį ir žiemą, ir tą jau pardavėme kaip biudžeto lopą?
Ir tuoj jau jau suprasiu, kodėl gėjai vaikšto nuogais užpakaliais per paradus, matyt smarkiai vėsiau ir galvai tada gera…

7 komentarai:

Jovita rašė...

Na tai reikia didinti tą pastovų sekundžių ofise skaičių. Juk darbe yra kondicionierius?

Unknown rašė...

Pagr.kondicionierus - šešėlis nuo didelio kaštono...

Jovita rašė...

Tada reikia keisti darbą..

Buka rašė...

Lietuviams visada blogai, ir kai šalta, ir kai karšta. Nors karšta būna taip retai, kad vien dėl įvairumo derėtų toleruoti. Sėdžiu sau prie kompo su medvilniniu sariu, ir nekaršta nė kiek.

Minis rašė...

Reikia keliaut kur vesiau :P

Buka rašė...

Laisvos medvilninės kelnės ir dukslūs išleisti ant kelnių medvilniniai marškiniai vėsina geriau, negu visiškai nepridengtas kūnas. Kas karštu oru nešioja sintetiką ir aptemptus drabužius, tegu kaltina save. Beje, natūralus šilkas irgi vėsina.

Unknown rašė...

Gavau vizą Uzbekijon, keliauiu kur vėsiau...
Dėkoju už pagalnbą