2010 m. liepos 7 d., trečiadienis

Palanga. Buvau net keturias dienas

Basanavičius. Moterys atvažiavo nusiteikę smarkiai pailsėti, bet tam jų poilsiui aiškiai nepakanka sveikų normalios orientacijos vyriškos giminės partnerių. Todėl paieška vykdoma ugningai svyruojant išryškintomis minkštomis dalimis apie įsivaizduojamą ašį su minimalistine rūbelių priedanga. Smagu stebėti.


Krizė. Tęsiasi, kaip sakė namo šeimininkai, šiukšlių konteineriai tušti. O anksčiau konteinerį atliekų surinkdavo per vieną dieną, o dabar tiek tik per savaitę.

Policija. Alų gėriau viešose vietose, ir net parke. Nei vienas pareigūnas nepriėjo. Tik pastatyk mašiną ne ten kur galima – ratai blokuojami. Graži Palangos policijos savybė: nepastebima, bet rimtus pažeidimus baudžia.

Kavinės. Vienodos. Visi karbonadai po 9 litus. Alus – 5 litai. Kur žiūri konkurencijos tarnyba, aiškus kartelinis susitarimas.

Nudistai. Šventojoje visiškai pralaimėję tekstilininkams. Palangoje dar išsaugo didelį pliažo gabalą. Bet oficialiai vėl nėra. Kol gėjai nesukrus, tol nudistai negaus oficialaus pliažo…

Geležinkelis. Į Palangą smagu atvažiuoti geležinkeliu. Važiavau pirmą kartą, stiuardai paslaugūs, atneša kavą, Bilietas tik 46 litai, 4 valandos, laikraštis nemokamai, vietos pakanka ir net yra bufetas. Bet be alaus….Vienas vagonas buvo pilnas dviračių.

Oras. Visiškai nelietuviškas, todėl man nepatiko, keturias dienas – vien saulė. Gali stogas pavažiuoti nuo tokio kiekio saulės….

Jaunimas. Vienam paaiškinau kur eiti: tai prie skulptūrų parko, priešais skaityklą.
Pažiūrėjo kaip į durną…

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kodėl Šventojoj nudistai pralaimi? Pirmą savaitės pusę buvom ten, jokių neigiamų pokyčių nematėm.

Unknown rašė...

Šventojoje nudistai buvo visiškai apgulti iš visų pusių tekstilininkų, kai aš mačiau. Turėjo gal 20 metrų pločio pliažo juostą tik...