2009 m. birželio 12 d., penktadienis

Izraelis - Vakarų forpostas

Kad ir kiek gerbiu Grumliną, bet negaliu suprasti jo susižavėjimo musulmonų pasauliu(nebent tai asmeninės jo priežastys - tada pateisinu). Taip pat kad ir kiek dviprasmiškas būtų mūsų santykis su žydais galvojant plačiausia prasme Izraelis dabar yra Vakarų pasaulio pafrontės valstybė. Ir mes privalome ją palaikyti. Nesvarbu kiek nuoskaudų viens kitam darmė/padarėme/numanėme.
Islamo civilizacija nėra rožinė-sacharininė kokia Husseino Obamos kalboje Kairo Universitete. Ir Husseinas dar ilgai bus švelniai pamušamas pelynu už musulmoniškos Amerikos šlovinimą. Ir primins dar jam JAV rinkėjas jo antrą vardą, oi primins.
Visiškai suvokiu koks bjaurus yra Izraelis su arabais. Ir tai nėra gėris - toks elgesys. Bet mūsų kariai Afgane - ir tau jau asmeninis potyris, kai karys giminaitis - ir mūsų priešprieša yra su Islamu, galinga ir gerbtina civilizacija. Bet priešprieša. Kitaip išduodame savo civilizaciją ir savo karius.
Tad dar kartą ir trumpai:
Mes Vakarų civilizacija ir Izraelis mūsų forpostas. Pasirašau.

3 komentarai:

grumlinas rašė...

Hmmm... Matosi, kad nesupratai, ką aš tiek daug ir atkakliai rašau. Tada dar kartą: aš NESIŽAVIU musulmoniku pasauliu. Taškas.
Tačiau aš aiškiai suvokiu, kad Vakarų civilizacija (bent jau tokia, kokia buvo dar prieš 10 metų) jau baigėsi. Prasidėjo negrįžtamas jos irimo procesas, kuris, galbūt užtruks dešimtmečius, bet finalas aiškus - tolerastija ir gero gyvenimo troškimas pribaigė Vakarus. Antras taškas.
Tuščia vieta nebūna, į ją kažkas ateina. Nemanau, kad į vakarų Europą ateis Kinija. Na, jei ir ateis, tai ne tokiu mastu, kaip į Rusijos Rytus ar Pietryčių Aziją. O musulmoniškasis pasaulis ten jau atėjo. Ir nepanau, kad išeitų. Trečias taškas.
izraelis yra Vakarų forpostas prieš islamą. Kokių Vakarų, leiskite paklausti? Vakarų Europa iš esmės išdavė Izraelį Tik nepainiokim čia žydiškųjų oligarchų, kalbu apie visuomenės nuomonę, kurią puikiai veikia islamiškoji žiniasklaida. Kol kas izraelis atitinka JAVG interesus, tad žydas su amerikėnu broliai, sukasutyti žydiškojo kapitalo grandinėmis. Ketvirtas taškas.
Na ir Obama Huseinovičius. Kad jį rinkėjai švystels po keturių metų - faktas. Jei to neįvyks po kokio Obamageito anksčiau. Nes tie meilės šokiai su islamiškuoju pasauliu turi ribas. Kuerios, regis, jau prieitos. Finalinis taškas.

Anonimiškas rašė...

O aš nesutinku, troy'au. Aš manau, kad karu su Islamo pasauliu NIEKO NEPASIEKSI. Priešprieša tarp Vakarų ir Islamo yra ŽALINGA. Negaliu palaikyti Izraelio AMORALAUS elgesio su Palestiniečiais. Ir jokia geopolitika taip NEPATEISINAMA. Nes kitaip "vardan kovos su piktaisiais "teroristais"" paaukokime Lietuvą, Ukrainą, Gruziją, Estiją, Latviją ir visą Rytų Europą RUSIJAI, kaip yra siūloma. Juodai užknisa "realpolitik". Negalima taip "dėlioti". Izraelis negali būti šventas. Kad ir kaip nori. O Islamo pasaulis tikrai gerbtinas. Ir aš juo žaviuosi. Tai NEREIŠKIA, kad niekinu savo krikščioniškąją civilizaciją... Bet gal įsižiūrėkime į tai, kokia ta "vakarų"? Ar vis dar krikščioniškoji? Kitas klausimas- islamizacija. Kadangi Europa yra minkštakūnių saldžiabalsių gėjų ir lesbiečių kontinenetas, lendantis į vieną Rusijos vietą, raudonuojantis ir pūnantis, tai vieną dieną čia bus Islamo civilizacija. Nes mes nesame pajėgus jai pasipriešinti. Nes jie vis dar dvasingi, o mes- vartotojai. Pradėkim nuo savęs, tada ginkime forpostus užsimerkę.

Unknown rašė...

Partizanai, esame kokie esame. Noriu toks ir likti. Na gal kiek padoresnis. Bet mane išsaugos tik realpolitik.
Grumlinai, turiu vilties kad su mūsų gyvenimu dar Vakarai nesibaigs. Taškas.