2009 m. birželio 1 d., pirmadienis

SnobTV

Jei nežinote kaip tapti snobu -
http://urvinis.blogspot.com/2009/05/mano-tv-programele_22.html
- tai žiūrėkite šio pono sudarytas SnobTV programėles. Sėkmė garantuota. Pažiūrėjau aš kelis SnobTV rekomenduotus čekiškus filmus. Kartais baisu. Kartais nieko. Labai specifinis reginys.
Bet žinau kodėl Lietuva yra vienintelis kraštas pasaulyje, kuris žiūri senus čekiškus filmus. Sauliaus Macaičio diplominis buvo apie čekus. Žmogaus seniai nebėr, o įtaka išliko....

6 komentarai:

Buka rašė...

Dveji metai nėra "seniai", Troy. Dėl įtakos galbūt esi teisus, nors nenoriu sutikti, kad kai kurie seni čekų filmai (bent rodyti Lietuvoj) baisūs. Jie jaukūs ir šilti kaip sunešioti naktiniai ir nenarvuoja it koks naujas Holivudo trileris. Ir Fantos programėlė nesnobiška, manyčiau, skirta būtent vidutiniam lietuviui: ne runkeliui ir ne elitui. Kaip dauguma "blogerių".

fanta rašė...

Sakai, kai visai neturi ką veikt, imiesi reklamuot kaimynus..
Didelio ačiū nesulauksi, nes tą programėlę visumoj sudarinėju sau, o ne kam nors. Kadangi mano kategoriškas laikraščių nepirkimo principas jau išbujojo iki tiek, kad nebeperku netgi tv programos. Todėl penktadieniais pasinaudoju tv24.lt siūloma paslauga, susimetu programėlę, atsispausdinu ją ant lapuko. Užprogramuoju "vidiakui", ką jis privalo tą savaitę man įrašyt. Paskui tuos įrašus kai kuriuos žiūriu, kiti būna laukia, kol ištrinsiu.

Na, kažkurią dieną šovė į galvą geniali idėja, kad galiu tas programėles ir mieliems (-oms!) savo skaitytojams (-oms!) rodyt, kiba gaila. Jeigu jau darbas taip ar taip daromas... :)

Dėl galimybės tapti snobu- nežinau. Nelabai tikiu, kad, pažiūrėjęs du senus čekiškus filmus (o 2 paskutiniai buvo tikrai ne kažinkokie..) jau sugebėjai juo tapti. Abejoju.
Bet pavadinimas SnobTV gana vykęs, ačiū, galima bus pagalvot apie panaudojimą. :)

Unknown rašė...

Mielas Fanta, Račas mane pareklamavo. Ir aš nutariau pritrėkštas tokio mosto padaryti kažką panašiai didingo.
Atrodo padariau...

fanta rašė...

O mane šią savaitę nostalgiškai paminėjo "Š. A.". Atseit, geri buvo laikai, ...
Juokinga maža smulkmena, ale vis malonu.
Tai va, pasigiriu, kad pavydėtum. :)

Unknown rašė...

Š.A. JAU EILINIS KULTŪRINGAI SMIRDANTIS LAVONĖLIS....

Anonimiškas rašė...

Kultūringai smirdėti negalima. Arba smirdi, arba esi kultūringas.