2009 m. liepos 28 d., antradienis

Futbolo klubas Štilis(sorry Vėtra) žiopso tokias progas...

Ketvirtadienį į Vėtros stadioną atvažiuoja septintas Anglijos Premier lygos futbolo klubas Fulham. Lyg ir nieko ypatingo, pas mus dažnai atvažiuoja Liverpool ir Manchester United, tad ką čia Fulham...
Fulham savininkas yra Mohamedas Al Fayedas, to pačio Dodžio al Fayedo , kuris buvo paskutinis princesės Dianos meilužis, tėvas. Ir vėl nieko, neįdomu futbolo klubui Štilis(sorry Vėtra) pranešti tautai apie tokius sąryšius ...
Pats nuvykau šiandien įsigyti bilietų į Vėtros administraciją už geležinkelio prie sentikių kapinių (bo kitur neparduodama išvis), ten sėdėjo toks išsigandęs vaikinukas, sugebėjo tiesa man parduoti bilietą, bet kai pasipiktinau jog FK Štilis(sorry Vėtra) tinklapyje net nenurodyta tiksli mačo pradžia, nekalbant jau apie visą rungtynių anturažą, tik sumemleno, kad tai gal ir mūsų neapsižiūrėjimas.
Toks įspūdis kad jau futbolu visai niekas nebeužsiima arba tik buvę futbolininkai, kurie supranta tik paprastas komandas bėk ir spirk.

3 komentarai:

Buka rašė...

Apie futbolą nieko negaliu pasakyti, bet andai pagalvodavau, kodėl princesė Diana po skyrybų puolė į glėbį Rytams: indas multimilijonierius, pakistanietis kardiochirurgas, Dodis; juk kol buvo Čarlzo žmona, jos visi (žinomi) meilužiai buvo baltieji?..

Unknown rašė...

FK Vėtra jau šiandien nurodė kada prasidės varžybos. Veikia...
Anglai ir ypač vyrai tinkami tik imperijai kurti. Meilei matyt ne...

Unknown rašė...

http://sportas.atn.lt/straipsnis/29606/anglijos-futbolo-sirgaliai-vilniuje-planuoja-surengti-riauses


Vilniaus policininkams, kurie liepos 30 dieną prižiūrės tvarką "Vėtros" stadione ir jo prieigose, gali tekti nemažai paprakaituoti. Čia UEFA Europos lygos rungtynes žais vietos "Vėtros" ir "Fulham" (Anglija) futbolo klubai. Anglijos komandos sirgaliai, nemažas būrys kurių atvyks į Lietuvą, forumuose kalba apie tai, jog Vilniuje žada ne tik sirgti už savo ekipą, bet ir "duoti daug darbo policijos pareigūnams".