2012 m. vasario 20 d., pirmadienis

Mažę į Baltarusiją



Pasveikinome savo mažę 3 metukų jubiliejaus proga nukakimu į Baltarusijos teritoriją, o tai visokios belgijos, uzbekijos, anglijos - nepažins vaikas rūstaus tikro gyvenimo. Tiesa, ta rūsti teritorija tebuvo sanatorijos Belarus baseinas Druskininkuose, tai mažė turškėsi ir tiek, be didesnės potekstės. Tėvams buvo malonu vaikui parodyti Belarus ir patys pamatėme pirmą kartą. Bet viskas ten gerai.

Bet kaip įdomu, pakankada tik išjudėti iš namų ir kiek sutinki nematytų mielų žmonių(trys net).

Štai draugelis, ilgai nematytas, irgi pasekė egzotinių moterų paieškos keliu, vedė žmoną iš Centrinės Azijos, sako puiku, gimdo vaikus, verda plovą. Šioje vieotje norėčiau pagąsdint visas lietuviškas moteriškes, kurios turi dar matrimonialinių tikslų – bus kaip Švedijoje, jei dar taip sieksite pavardžių trumpinimų ir kitų kvailysčų.

O Švedijoje kaip - didelis senas švedas parsiveža į žmonas mažą gražią filipinietę ir pašvilpkite jūs man feministės bei kitos likusios švedės.

Snow arena gana efektingas statinys, tad pakilome liftu jį apžiūrėti iš aukšto(patys neslidininkai). Žiūrėjome iš restorano virš trasos. Brangoka pažiūrėjimo kaina – 15 litų žmogui. Mano galva restoranas žengia tokiu būdu didelį žingsnį į prarają, nors kiaulienos kepsnys su karamelizuotais obuoliais buvo skanus, valgė net mažė. Bet naminiai makaronai buvo kiek sulipę ir Balkanų moteriai nepatiko.

Forte irgi š...pašildyti iš anksto virti cepelinai, kažkoks išdribęs siaubas, o cepelinų su varške(aš visada dėl sportinio intereso paprašau) taip niekada ir nebūna...

Druskininkuose dera maitintis ir girtauti(sutikau gi tris...) Širdelėje Maironio gatvėje, kur demokratinė atmosfera bei kainos. Ką ir darėme...

10 komentarų:

Rutka rašė...

pritariu del "Sirdeles" - ten tikrai verta uzsukti :)

Unknown rašė...

Gal tik kiek per mažai vietų vakarais, jaunimas nachališkai neatiduoda seniams atsisėsti kėdžių.

viz3 rašė...

Galima pagalvot, kad tas senas švedas labai jau reikalingas emancipuotom švedėm. Anos nuvaro Egiptan-Turkijon ir ten mėgaujas trisdešimtmečiais juodaakiais. Neaišku, kas labiau laimi...
Cepelinai su varške valgomi tik tuo atveju, jeigu varškėj yra peletrūno. Kitu atveju siūlau juos aukot Švedijos-Filipinų draugijai.

Unknown rašė...

O mano kaime į blynus su varške deda pipirus.

Minis rašė...

Tekstas toks jau labai padrikas ir nesiskaito normaliai. Viskas priesokiais - vaikai, Azijos moterys, Svedija, kazkokia apzvalga nei restorano nei kazko kito ir pabaiga kaip visada - gerem. Kas atsitiko kokybes kontrolei?

Unknown rašė...

Esu kaltas. geriau vieną per savaitę , bet gerai paruoštą.

viz3 rašė...

Gyvenimo stebėtojas turi stebėti gyvenimą ir jį apdainuoti negaišdamas laiko savaitiniams paruoštukams.
Taip atrodo iš mano kaimo.

Unknown rašė...

Viz3 teisus, jei ilgagalis savaitės buvo fragmentuotas, tai ir atsiminimai fragmentiški.

Anonimiškas rašė...

Nežinau, ar kam įdomu, bet aš valgau tik picerijose, nes restorane man nėra ko veikti- aš nevalgau veik jokio žmogiško maisto, o picerijoje viskas aišku- yra pica ir arbata. Tiesa, kadangi esu vegetaras, tai picų pasirinkimas itin sumažėjo, o, kartą per metus ten apsilankius, organizmas ilgai priešinasi nuodingam maistui.

Unknown rašė...

Tai kaip suprantu marsiečių maistas - picos. Štai kodėl jų tiek daug, Marsas ruošiasi...