2009 m. birželio 21 d., sekmadienis

Regbio visuomenės skandalai


Galvojate kad regbyje vyrai tik kovoja aikštėje ir viskas. Ne, regbyje pilna ir įvairiausių įdomių beveik aukštuomenės kronikų vertų skandalų:

Pirmas skandalas. Kadangi Lietuvos regbio rinktinė per daug sėkmingi žaidžia namų rungtynes Vingio parko stadione Lietuvos sporto biurokratai nutarė atimti regbio stadioną iš regbininkų. Tikrai erzina tie regbininkai be pinigų laimėdami tokias pergales...

Žemiau peticija dėl regbio stadiono išsaugojimo. Kviečiame į šią akciją įsijungti visus ir net Račą Artūrą:


Antra skandalas. Antanas Bosas buvo netikėtai išrinktas regbio federacijos prezidentu ir jau kaip prezidentas sugebėjo neatvykti į svarbiausią rinktinės mačą su Olandija. Vietoj to jis dalyvavo Manto Petruškevičiaus gimtadienyje. Nu bet kur galėjo dalyvauti , bet ekskliuzyvinio gyvenimo būdo lyderio Mantuko gimdiena vietoj regbio - keturgubas šio sporto aistruolių įžeidimas.

18 komentarų:

Artūras Račas rašė...

Troy, man dėl tamstos šiek tiek liūdna. Nuoširdžiai. Kiek suprantu esate jau pakankamai suaugęs, o elgiatės kaip visiškas mažvaikis. Ir kaip dauguma lietuvių - tų, kurie kažkada su tualetiniu popieriumi ėjo prie prezidentūros, tų, kurie plojo katutėmis V.Adamkui, tų, kurie daužė langus sausio 16 dieną. Jūs tokie kažkokie nuskriausti gyvenimo, "užsiciklinantys", nesugeantys peržengti per save, net tada kai suprantate, kad suklydote. Man jūsų labai gaila.

P.S. Beje, jei ką, tai tamstos raginimas dėl peticijos labai pavėluotas.

Buka rašė...

Dievaži, čia aukščiau reiškęsis asmuo, kurio pavardės geriau neminėti JOKIOMIS APLINKYBĖMIS ir JOKIAME KONTEKSTE, yra maniakas. :)

O dėl regbio malonu. Nemėgstu jo kaip ir viso sporto, bet malonu iš patriotizmo.

fanta rašė...

Mieloji Buka. Vėl praleidai progą patylėti. Be reikalo nebijai beisbolo lazdų.

Aš šį kartą patyliu, nes nelabai matosi, apie ką triukšmas. Kas čia ko nepasidalino šį kartą.

Abu labai skausmingai susijaudino dėl kažkokio Antano Boso, apie kurį mes-paprasti-žmogeliai esame girdėję tik tiek, kad jis labai turtingas ir įtakingas.

Iš šono žiūrint, matosi tik tiek:
1) abiems vyrams LABAI skauda dėl Boso. Troy žiauriai pasipiktinęs, A.R. -agresyviai liūdi.

Dėl Trojaus- galima manyt, kad gal Trojus pats kandidatavo į regbistų vadus, arba jo draugas kandidatavo, arba šiaip pažįstamas simpatiškas asmuo. O buvo išrinktas Bosas (t.y.- vėl liberališkai nugalėjo pinigai)

O dėl A.R. -kodėl jam taip skauda dėl Boso, kas juos sieja ar nesieja (draugystė, pavaldumas, biznis, ar šiaip simpatija)- bala jo nematė, nespėliokim. Neverta, pavojinga, o ir neįdomu.

fanta rašė...

Dabar perskaičiau, ką parašęs, ir irgi didžiai susijaudinau:
-o gal aš žiauriai klystu, gal jautrioji triukšmo priežastis visai ne Bosas, o tas kažkoks Mantas??

Tada versijos būtų juk visai kitos, labiau bulvarinės:

1) kas dėl Troy- galima būtų įtarti, kad į tą Mantą kad nors per smalsiai žvilgterėjo balkaniškos juodosios akys... :)

2) o kas dėl A.R.- tai šiuo atveju juo labiau venkime spėlionių, nes... visai į mėlynas girias nuves... :)

Anonimiškas rašė...

Dieve mano, užkniso RAČAS JUODAI. Jis "užsiciklinęs", kad yra pasaulio tiesa ir šviesa. Paxiaus patarnautojas.

Artūras Račas rašė...

Kai kurios ligos yra nepagydomos...

Skirta bukam, partizanui ir į juos panašiems dundukams. Kurie nesupranta apie ką kalbama, bet labai nori pasisakyti.

Kalbėkite, gal Bosas jus išgirs.

Tik keista, kodėl ger Troy tyli. O juk tikriausiai turėtų ką pasakyti:)

Gal jam tiesiog gėda?

Ar toks jausmas jam svetimas?

Unknown rašė...

Mielas Artūrai, tikrai jau turite problemų dėl teksto suvokimo.Kai pats visą laiką tik rašai - kitus skaityti sunku....
Dar kartą persitikrinu. Jokios ironijos ar ko nors neigiamo apie Račą ten nėra, tik primenama, kad vėl galėtų Račas Artūras sėkmingai papopuliarinti peticiją kaip ir anais pagalbos regbiui atvejais. Tik tiek, nothing special...:))

Artūras Račas rašė...

Troy, neturiu problemų dėl teksto suvokimo, nors ir rašau jų daug.

Tačiau noriu labai padėkoti už tokį išskirtinį dėmesį - juk ne juokas kai iš maždaug 3 mln. gyventojų, ir maždaug 2000-3000 bloggerių paminimas Račas...

Teisingai suvokdamas tekstą, tikriausiai turėčiau galvoti, kad tas Račas kažkodėl yra labai svarbus, jei jis vienintelis kviečiamas prisijungti prie akcijos, prie kurios beje jau seniai prisijungė ir kurią savo tinklaraštyje aprašė kelios dienos iki gerb Troy paragino tai padaryti.

Dar kartą ąčiū mielas Troy už išskirtinį dėmesį.

Anonimiškas rašė...

Ačiū (ne Ą, kaip tamsta rašliaviste rašai) už "gydytojavimą", puons Artūrasai. Jūs itin mikliai mokate diagnozes nustatinėti, tik ne sau, be abejo, o oponentui. Jūs kišatės visur, ypač daug pastangų dedate kišantis į tai, ko nesuprantate, arba tenai, kur nieks jūsų niekada nekvietė. Neturite mandagumo jokio. Rašote prasčiau už mane, nors aš esu vienuoliktokas, o jūs- PATS Artūras. Jūs populiarinatės tik per skandalus ir per paplavų išpilimą raštu. Argumentas- jums nesuprantamas ir netoleruotinas žodelis. Esate chamas ir mažaraštis. Linkiu toliau niekint kitus ir iš to krautis populiarumą, kol neateis akimirka, kai, kad ir kaip besiplėštumėtes, anei niekam nebusite įdomus.

Unknown rašė...

Mielas Artūrai, tiesiog dėl mums žinomų nesutarimų neskaitau jūsų blogo. Bet kad anksčiau - tai gerai.

Artūras Račas rašė...

Partizane, ačiū už lietuvių kalbos pamokas. Tiesa, siūlyčiau atkreipti dėmesį į žodžių "išpylimas","besiplėštumėtėsir "nebūsite" rašybą.

O dėl viso kito - su tamsta visiškai sutinku - tokiems, kaip tamsta, aš tikrai neįdomus. Nes jūs dažniausiai nepajėgiate suprasti. O man - priešingai - tokie kaip tamsta labai įdomūs kaip egzemplioriai.

Artūras Račas rašė...

Mielas Troy, sutikus gatvėje žmogų, vilkintį kostiumu, pulti raginti jį tučtuojau apsirengti ir nevaikščioti nuogam nėra labai gero tono ženklas:)

Buka rašė...

Kaip maži vaikai :D O pono Neminėtinojo humoras dėl nepaprasto subtilumo net nebesuprantamas - kaip kokio "tamsiojo" Herakleito teorijos :)

Anonimiškas rašė...

O pranešimas tai buvo apie regbį :DDD

Anonimiškas rašė...

Puons Artūras, KĄ aš nepajėgiu suprasti? Kad, "Arūnai, tu esi ufonautas" [čia teiginys!], ar "balerina nenorėčiau būti, nes nesinori skusti kojų" [čia argumentai!]? Už ką jūs mus laikote? Už debilus? Ką jūs darote TOKIO, kad būtų apie ką mąstyti? Ką ten suprasti? Jei norėčiau, galėčiau kasdien po daugiau negu jus straipsnių išpyškinti apie nieką "supermenišku" stilium. Ir kai sumos tauta, kad esu mažaraštis grafomanas prietranka- sakyti, kad, žinai, esat "nesuprantantys", "nepagydomi ligoniai", "tamsi minia". O aš, žiūrėk, esu pasaulio šviesa tiesa ir bamba. Ar ne? Man užtenka kiaušo turinio ant pečių, kad taip nedarau. Bet kiti iš to kraunas glitų, smirdantį ir salsvą PR.

Minis rašė...

O man tokios "diskusijos" tai toks idomus laiko praleidimas :) skaitai ir supranti, kad kiekvienas esantis kitoje ekrano puseje zviegia nesustodamas ir stengiasi kuo "subtiliau" kitam virtualiai "ikast".

Patiko Fantos apibudinimas - agresyviai liudnas Racas :)

O mielasis Arturas tai net juokingas savo jautrumu. Kai tapo kazkokiu tai prizininku kazkokioj konferencijoj

http://www.flickr.com/photos/adverum/3599830333/sizes/o/

tai turbut nebuvo per daug jautrus ir asaros nenubrauke, o va cia Trojus vardu tik kreipesi, kaip i zinoma asmeni, tai net agresyviai (anot Fantos) nuliudo.

Kaip ir sakiau labai idomu ziuret emocijas, nors jos tik virtualios, nes negaliu patiket, kad zmones sitas rasliavas, kurias parase priima rimtai :)

Anonimiškas rašė...

Taiklus anonimiško pastebėjimas, kad pranešimas buvo apie regbį...
O pavirto karšta diskusija apie pranešime paminėtą asmenį.
Toks įspūdis, kad viskas yra paprasčiau - A.R. tiesiog nenori daug dėmesio ir dažnai būti minimas.

Buka rašė...

Jei Neminėtinasis asmuo nenorėtų būti minimas - nutylėtų. Dabar pats žmones provokuoja...