2010 m. gruodžio 21 d., antradienis

Batka ir Šatrijos

Blet, su kuo  mūsų vardu draugavo Grybauskaitė, su Batka, darė realpolitik. Po kruvinų  įvykių Minske Grybauskaitė jau man primena Šatriją Prunskienę. Niekada, niekada su bet kuo į Rytus nuo Naujosios Vilnios  negalima užmegzti normalių santykių, patys paspringsime krauju.
Vienas iš daugelio baltarusių, kurie nevilty:
Аллюзии с Россией после силового переворота доходят до абсурда: половина города (все те, кого можно было бы отнести к аристократии, интеллектуальной, финансовой, деловой) всерьез говорит об отъезде... Девушка, рыдавшая навзрыд, при людях, когда по ящику осунувшийся и посеревший Романчук, за которого она голосовала и за которого уговорила голосовать родителей, читал бумажку с "осуждением" "беспорядков". Октябрьская, снег на которой был розовым от... Люди с разбитыми лицами, кидавшиеся под колеса машин - пусть собьют, только не к этим... Даша Вожык, кричавшая: "Куда мы отступаем, там ведь бьют людей! Им надо помочь!"
iš čia;
http://martinovich.livejournal.com/32920.html

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kada atsimerks akys visiem mūsų didžiai gerbiamos prezidentės gerbėjams? Visos šitos "draugiškos" politikos gerbėjams? Matyt, reikia juos ten nuvežti ir teatveria jiems akis bananai.

Aurius rašė...

Apsiraminkit visi. Baltarusai turi tokį gyvenimą kokio nori, o Lietuviai taip pat turi ko nori...Rusai taip pat.
Ramiau į viską. Kai nusipelnysim geriau-turėsim geriau.
Pasaulis yra toks kokį mes kuriame patys.

Unknown rašė...

Jo prezidentei reikia praplauti akis.Iki šiandien dar tyli dėl Minsko.
Baltarusiai nusipelnė geresnio, tiesiog jų baltarusių istorija dar žiauresnė. Jų jau kaip ir nėra....

Aurius rašė...

Žmonės gali taip svarstyti....nusipelnė, nenusipelnė. Gyvenimas stato viską į savo vietas.
Jie neturi noro arba jų noras nėra pakankamas.

Anonimiškas rašė...

Ale stoikas tas aurius...

grumlinas rašė...

Nesipartinkit dėl DG - ji vykdo Jevrosojūzo instrukcijas dėl realpolitik. Juk Jevrosojūzas pakolkas irgi tyli, kaip galvą šiknon įsikišęs?

Unknown rašė...

Amerika ir Lenkija pasisakė,net Degutienė pasisakė, DG tyli. TYla negera byla. Bus ir kiti rinkimai.

Herbal Remedies rašė...

Ar jums reikia pagalbos, kad sugrąžintumėte savo mylėtoją, kuris paliko jus? padėti išspręsti jūsų nevaisingumo problemą ir pastoti? Jei turite sunkumų? Impotencija, gonorėja, STI (lytiniu keliu plintanti infekcija) Insultas ir cukrinis diabetas, fibrozė, Jūsų pinigų grąžinimas iš jūsų skolininkų ir atsisakymo mokėti, darbo skatinimas, astma ir kt. Dr.Obodo gali jums padėti. problemos išnyks amžinai.

El. Paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk

WhatsApp: + (234) 8155 42548-1