2011 m. gegužės 17 d., antradienis

Druskininkai

Na juos iš mūsų matyt greitai atims, bo miestas susitvarkęs ir  centrinėse gatvėse savaitgalį girdėjau tik lenkišką ar rusišką kalbas. Maži vaikai dar lakstė lietuviškai šūkaudami, bet tuoj atsisės prie kompų, tiek juos ir matysime Anglijose bei Germanijose.


Vaikščiojau po miestą atsargiai, nes griežtasis Druskininkų naujienų  redaktorius visus lietuvius vadina žydšaudžiais tai patys suprantate...žodis ne taip ir...

O šiaip akvaparkas mažei patiko, kaip ir vis kiti lakstymo - dūkimo objektai. Tėveliai turseno iš paskos. Tik savo išsekintus kūnus nedrąsiai pamalonino masažais ir inhaliacijomis.

Vaikas mano neįtikėtinai aktyvus. Tai pvz. keliolikos kiniečių delegacija Forto dvare panaudojo visas foto ir kino priemones parodyti saviems kad ir jie europiečiams gražūs. Nes mažoji pastvėrė dvigubai didesnį kinietuką pažaisti su balionais. Tas vos neverkė iš baimės. Puola blondinė su mėlynomis akimis! Tai kiniečiams taip patiko kad blondinės vilioja jų vaiką...rodys ir rodys parvažiavę giminėms... Oi, dar atsirūgs man mano abiejų dukrų tamsaus gymio vaikinų pomėgis, oi jaučiu atsirūgs...

Aktyviai per savaitgalį susidūriau su visuomeniniu maitinimu. Tai pasibaisėjau Čili picos porcijų menkumu. Visai jau nusitaupė klientų sąskaita. Šlykštus visgi tas tinklinis maitinimas.

Dar pastabos merui Malinauskui. Alyvų Druskininkuose mažiau nei Vilniuje. Tai trūko svaiginančio alyvų aromato, bet buvo pakankamai spygliuočių kvapo miške. Taip pat per garsiai puškavo garlaiviukas parplaukdamas Nemunu iš Liškiavos, pažadino mane skaniai prisnūdusį ant saulėtos pievelės.

4 komentarai:

grumlinas rašė...

Nu tau įtikti tai sunku... ;)

Aurius rašė...

Troy atvaryk birželio 25 į Deltuvos mūšį.
http://pulkas.eu/news.php
parako pauostysi, iš titnaginio šautuvo duosiu iššaut...vyru pabūsi :)

Aurius rašė...

ir savo paslaptingąją Balkanų moterį atsivežk. Pamatysiu, nufotkinsiu, visai Lietuvai parodysiu. Blogeriai man medalį įteiks.
Nu prie medalių aš pripratęs, bet ...nors kampeliu akies Ją pamatyt man būtų dižiausias medalis Deltuvoj.
BLOGERIAI, AR PRITARIAT MAN????

Unknown rašė...

Vyru esu ir taip, va savaitgalį mūšis su lenkų regbio veteranais....
Bet Deltuvos mūšis įdomu, tik man kitą dieną į Belgiją, nežinau ar spėsiu.