2011 m. gegužės 25 d., trečiadienis

Kaip Rimas grūdinosi

Rimas tarnavo desantininku ir kai grįžo nutarė likti tokiu pat kietu. Gyveno Žvėryne, tai kas rytą bėgdavo nuogas iki pusės( buvo raumeningas) iki Neries. Neryje pasinerdavo kelis kartus ir paplaukiodavo šiek tiek. Vasarą jis ramiai bėgiojo. Rudenį irgi. Ir net žiemos pradžią sutiko ramiai bėgiodamas nuogas iki pusės.

Vieną labai stipraus šalčio žiemą Nerį surakino ledas. Rimas nepasidavė. Kas rytą bėgdavo iki Neries, bet net savo raumeningomis rankomis negalėjo perplėšti ledo.

Toliau pačio Rimo pasakojimas:

- Nebesportuoju. Milicija man uždraudė sportuoti. Kas rytą ramiai sau bėgdavau ir kas rytą jie atvažiuodavo manęs areštuoti. Dažnai atvažiuodavo ir greitoji.

Kas per velniava? Kodėl žmogui negalima pasportuoti. Net ir tarybinėje šalyje sportas juk skatinamas. Juolab grūdinimasis.

Tada įsivaizduokite. Žiemos rytas. Termometras už lango rodo minus penkiolika. Jūs žiovaudamas žvelgiate pro langą. Pasikasote pilvą po maike. Ūmai ramioje Žvėryno gatvelėje pasigirsta garsus šnopavimas. Kažką ritmingai ūkčiodamas gatvele bėga šerkšnotas raumenų kalnas, iki pusės nuogas ir su blizgančiu kirviu rankoje.

- Rimai, o kirvis kam????

- Eketę prasikirsti. Juk Neryje visada pasineriu kelis kartus.

Ramūs Žvėryno gyventojai pamatę šį sportišką vaizdelį iškart paskambindavo milicijai ir greitajai. Kiekvienas. Net kuris niekada gyvenime neskambindavo.

7 komentarai:

Taškas rašė...

Geras!!!
Linksma istorija, pilnai gyveminiška. Na, kaip toji, kur meilužė užrakinta garaže KELIAS PARAS kentėjo, nes garažnikas beeidamas šnapselio koją nusilaužė ir ligoninėn papuolė.

frogsign rašė...

Čia tai linksma, net susijuokiau. Juokingų gi dalykų nutinka. Panašiai kaip loginis žaidimas, kodėl jį milicija bando suimti, nes su kirviu bėga, pasirodo :)

Unknown rašė...

Ilgai galvojau kokio šnapselio koją nusilaužė. Vėliau daėjo...
Sovietų laikais logikos nereikėjo tikėtis....

taikas rašė...

yra blogas kuris ši teksta ir kitus dar geresnius turi, gal ir surasiu

Unknown rašė...

Surask ir būtinai parašyk.
Ypač domina, kadangi geresni. To negali būti.
Čia geriausi.

taikas rašė...

http://troy.blogas.lt/, o aš arba apsijuokiau arba susipainiojau, dėl troy- gal tas pats čia?

Unknown rašė...

Gal...bet ten dar geresni...слушай обидно а?