2011 m. kovo 9 d., trečiadienis

Baletas: kova su korupcija

Visos pasaulio šalys kovoja su korupcija. Net Uzbekistano prezidentas laikas nuo laiko pasodina miestų chokimus(valdytojus) 15 metų. Panašiai ryžtingai kovoja su  korupcija ir Daukanto aikštė. Mojuoja kumšteliu oligarchams.
Akys man net ašaroja kaip gražu, kai ekscelencija ryžtingai šneka ir mojuoja kumšteliu. Įsivaizduoju kaip dreba prie TV ekranų susirinkę išbalę keli netyčia užsilikę Lietuvoje oligarchėliai.
Realūs Daukanto aikštės darbai irgi panašūs. Sumaltas į smulkius miltus Kreivys. Už 13 milijardų viešųjų pirkimų pinigų. Reikia mokytis, draugas Kreivys, iš ekscelencijos. Piršteliu per TV grūmok, bet pinigus palik kam reikia. Draugas Kreivys nesuprato, manieros prastos, norėjo dirbti realų darbą, atleistas.
Kaip rusai pasakytų - baletas. Bet нахуй балет.

12 komentarų:

Kęstutis rašė...

Oi nemanau, kad Kreivys turi šventojo aureolę kovoje su korupcija...
Visoje istorijoje didžiausias paradoksas, kad niekas iš oponentų nepaskelbė tam tikrų faktų iš Kreivio "verslininko" gyvenimo (ko pasekoje jis jau seniai būtų užmiršęs ūkio ministro kabineto kvapą).
Savo ankstesnėje "verslininko" veikloje pridarė daug negerų dalykų, ten sukčiavo smulkiai, galgi čia kitaip :) Vat tokia mano nuomonė

Partizanas rašė...

Puons Kęstutis turėtų žinoti, kad niekas paskui nieką nesekė, kad kažkas būtų kažko pasekoje ar pasėkoje... O šiaip dabar sunkiai įsivaizduoju tolesnį Vyriausybės darbą, mat ir Sekmokas pajudino Nepajudinamus dalykus. Ir Kubilius, tuo mano akyse užaugdamas ligi tūlo Valančiūno ūgio, vis dar spyriojasi dėl Kreivio. Partinė Mokykla neklysta...

Unknown rašė...

Politikų neidealizuoju. Kreivio aferos (jei buvo) mastas daug mažesnis už viešuosius pirkimus. Kreivio suvalgymas buvo organizuota akcija.
Kas užsakė ir įvykdė?

Lorca rašė...

Ir aš tikiu Kreiviu ir ne tik todėl, kad gražus, bet ir šiaip...moteriška intuicija gal pataria:))

Kestutis rašė...

Politika visada organizuota, vienas lauke ne karys.
Jei kas neitinka ismetamas kolektyviai , nieko cia nuostabaus. Partizane, paklausk zmoniu , kurie susije su energetika apie Sekmoka (keistu nuomoniu isgirsi). Kaip sakoma jis geras zmogus, bet geras zmogus ne profesija, o administratorius is jo ne koks.
Vel del Kreivio, ka jis padare kovoje su korupcija, isskyrus garsius lozungus bei parama mamai (t.y. sau), kur nors vienas jo matomas darbas pazabojant viesuju pirkimu bardaka? Gal pyksta del to , kad ne tie laimi? Nepakeiciamu nera, ypac tokiu...

Unknown rašė...

Kęstuti, remtis vien kalbomis kažkieno irgi ne metodas.
Kreivys padarė - pažyma. Po jos viešieji pirkimai bus kitokie, gal...

Kęstutis rašė...

Dėl Kreivio remiuosi ne kalbomis, o amenine patirtimi :)

Partizanas rašė...

Būkim biedni, bet teisingi- ponas Kęstutis yra suinteresuotas asmuo, o tiesiog po jo komentarais dera rašyti Užs. nr. ir viskas.

Kęstutis rašė...

Oi Partizane netiesą sakai. Kad suinteresuotas nesiginu, bet mano suinteresuotumas tame, kad žinodamas tą žmogų aš nuo pat pradžių baisėjausi jo darbais (to niekada ir neslėpiau). Apie kažkokius užsakymus net juokinga kalbėti, ir taip visoje Lietuvoje atvira paranojos forma siaučia.
P.S. ar dabar visi , kurie neatitinka tamstos įsivaizdavimų yra nupirkti? :)

Partizanas rašė...

Nejuokink voverių, Užs. nr. Kęstuti, jei suinteresuotas, tai viskas aišku... Kažkodėl laiku ir vietoje visada atsiranda "žinantys" apie paslaptingus darbus, baisų asmeninį gyvenimą, baisų charakterį ir dar devynias galybes skeletų spintose čiupinėję. Ir visada tokių atsiranda laiku ir vietoje. Anonimiškai, pusbalsiu. Ir visada. Ar ne keista?

Kęstutis rašė...

Gyvenimas paranojoje sunkus partizane...

Partizanas rašė...

Puons Kęstuti, pripažinkite, kad jūsų neįžeidinėjau... Taigi, negražu.