2011 m. kovo 10 d., ketvirtadienis

Demografinės bombos

Pasaulyje vis garsiau tiksi sprogti besiruošiančios demografinės bombos. Tyliai tyliai sirpsta bombos, bet šios bombos kai sprogs ar jau sprogsta taip viską ištaškys, kad net palies ir mus, jaukią gyventi Lietuvą. Tik glušai politikai vis dar nereaguoja ir šneka savo burtažodžius, palikdami kitiems, jau po jų vargus ir kruvinus mūšius.
Arabų pasaulio įvykiai tai pirmiausia ne demokratijos trūkumas ar ekonominės problemos. Viskas prasidėjo nuo to, kad didelis musulmonų gimstamumas su daugmaž normaliomis gyvenimo sąlygomis žiauriai pagausino jaunų vyrų skaičių iki vyraujančio visuomenėje. Bet nei darbo, nei sąlygų  gyventi nedavė, davė tik internetą. Tad sprogimas.
Antra bomba tiksi Kinijoje. Dėl iš esmės teisingos vieno vaiko politikos ir ultragarso aparatūros prieinamumo Kinijoje  vis daugiau vyrų nei moterų, jaunų žmonių santykis 120-100(geriau tegu gimsta berniukas nei mergaitė). Likę be moterų 20 kiniečių neplanuoja tapti gėjais ir veršis į pasaulį moterų. Aišku pirmiausia Rusija - bet kam pasiryžusių moterų kraštas, bet po to ir kiti kraštai. Įsivaizduokite milijonus jaunų vyrų, kurie pasiryžę dantimis prasigraužti, bet susirasti  sau į žmonas moterį.
Jėga?
Lietuvoje per bejėgius ir kvailus politikus prarandamas tautos gebėjimas augti demografiniu požiūriu. Tuoj ateis laikas kai lietuviai dings. Bet šita trečioji demografinė bomba prisiminus pirmą ir antrą bombą dar skaudesnė. Tų bombų sprogimai paskandins mus čia prie Baltijos.  Tvanas?

10 komentarų:

Buka rašė...

Troy'au, ta pati istorija kaip Kinijoje ir Indijoje, tik čia mergaitės negimsta arba nužudomos tik gimusios dėl milžiniško kraičio, kurį ištekindami turi duoti tėvai, dabar 1000 vyrų tenka 830 moterų, o žmonių per milijardą. Taigi dar viena bomba.

Unknown rašė...

Na va, praleidau Indiją, bet turim Buką.

Minis rašė...

As truputi nelabai isikirtau i Tavo pranesima. Ar galvoji, kad arabai, kinieciai ir indai suvaziuos i Lietuva ir tuo budu per misrias santuokas palaipsniui dings visa tauta?
Jei taip tai idomu ar pacio jauniausioji dukra bus tikrai lietuve?

Unknown rašė...

Jei čia bus tuščia, tai bus kas nors kitas. Niekada gera vieta tuščia nebūna.
O gal nori paneigti kad lietuviai nyksta?

may rašė...

ačiū už puikias žinias, Troy! :)):)
Gal tai bus sprendimas baisiam (normalių) vyrų trūkumui Lietuvoje.
ech, gaila tik kad tie kinų vyrai mažiukai tokie...

Unknown rašė...

May, pasirinkimas bus: indai , kinai, arabai...iš anksto džiaugiuosi dėl plačių moterų pasirinkimo galimybių.

May rašė...

Troy, dabar situacija tokia -
* vienas blogeris šaunuolis ;) kurį netyčia žmona dar dar universitete, dar nesusipratusį, "nukovė".
* penki vyrai pusė bėdos (geria, riaugėja, bet moka pakeisti leputę ir turi kažkokį savigarbos jausmą) 10 moterų amžiaus kategorijoje nuo 21 iki 26;
* trys žiobarai kurie susirado moterį artėdami link 30-ies, moteris nesiginčyja, gamina pagal jo mamos recepto ir visaip kitaip klauso nes daugiau vyrų nėra;
* vienas amžinai žavus gėjus.

Mastau kad išsilavinusios ir nebaisios lietuvės turėtų ieškotis alternatyvų, ypač jeigu nepasisekė patekti į pirmą punktą (žiūr. aukščiau). Nesu tikra ar arabai, kinai ir indai yra sprendimas - labai jau didelis kultūrinis skirtumas :(

Unknown rašė...

May, rašyk blogą, bus įdomus :)

May rašė...

Na tai jeigu užveš į Lietuvą arabų, indų ir kiniečių vyriškių - pažadu, rašysiu :)):):)))

Unknown rašė...

Ta prasme aprašysi patirtus įspūdžius?