2011 m. kovo 31 d., ketvirtadienis

Pedofilija tokia pati lytinė orientacija kaip ir heteroseksualizmas?

OTTAWA, Ontario, February 28, 2011 (LifeSiteNews.com) – In a recent parliamentary session on a bill relating to sexual offenses against children, psychology experts claimed that pedophilia is a “sexual orientation” comparable to homosexuality or heterosexuality, a definition that was questioned by one Member of Parliament who was present.
Iš čia:
http://www.lifesitenews.com/news/pedophilia-a-sexual-orientation-experts-tell-parliament

Pažangieji psichologai jau ir Kanados parlamente pedofiliją pripažino tokia pat seksualine orientacija kaip ir normalių žmonių. Tuoj pedofilams reikės ir normalių žmogaus teisių. Kodėl  iki šiol dar tyli liberalusis ir tolerantiškasis Lietuvos jaunimas tuo klausimu. Kitais metais išgirsime jau?
Ką dar papasakos mums pažangeji psichologai ir kuo tai baigsis?

2 komentarai:

viz3 rašė...

Taip, lygiai tokia pati kaip heteroseksualizmas, homoseksualizmas, fetišizmas, zoofilija, nekrofilija ir taip toliau.
Žmonės tik susitaria, kokią orientaciją ir kokiose ribose toleruoti. Paprastai "normalia" orientacija laikoma labiausiai atitinkanti biologinės rūšies išlikimo kriterijus. Ir ta, kurią turi dauguma žmonių - demokratija, tsakant.
Gali būti, kad dabartinė homoseksualizmo propaganda iš tiesų naudinga rūšiai, nes dabar žmonijai didžiausią pavojų kelia gyventojų perteklius.
Ir man keista, kad gėjai taip nemėgsta to fakto. Fakto, kad jų orientacija praktiškai niekuo nesiskiria zoofilijos, pedofilijos ar heteroseksualizmo.

Partizanas rašė...

Siūlau lažintis, kurią pripažins, su visomis iš to išvarvančiomis pasekmėmis,- zoofiliją ar pedofiliją... O viz3 siūlau pakartotinai eiti ten, kur ir anąsyk...