2009 m. rugpjūčio 17 d., pirmadienis

Grybauskaitės piruetas - Artūras į LRT

Labai nustebino Grybauskaitės piruetas su Račo paskyrimu į LRT tarybą. Žinau, organas tai nevykęs ir jokios įtakos neturi. Bet mielasis Artūras tai gali panaudoti savo vertės iškėlimui virš debesų. Jei jam net reikia Geriausio blogerio vardo, tai ir tokios tarybos nario vardas žmogui matyt labai svarbus.

Bet svarbiausia kad tai gali būti bandomasis Grybauskaitės žingsnis tirti visuomenės reakciją ir kiti paskyrimai gali būti skirti panašioms personoms, kurie buvo aktyvūs Pakso gynėjai bei kurie nebijo įsileisti rusiškų pinigų į Lietuvos mass media.

Grybauskaitė praskleidė tikrąjį savo veidą?

4 komentarai:

vilnis rašė...

Jei dar paskirs į LRT V.Vasiliauską, tai reiškia, nori išvengti kritikos (tos, kur valstybės pamatus griauna :))

fanta rašė...

Vakar, išgirdęs tą naujieną, pradžioje sureagavau panašiai: "Nu, visai jau, rado ką skirt, šakės."

Bet paskui, apsiraminęs, nusprendžiau, kad gal ir visai nieko, gal net ir naudingas pasirinkimas. Mielasis Artūras gali įnešti truputį šiokio tokio šviežesnio judesio į tą snaudžiančią balą (komisiją). Gal. Jis yra garbėtroška, triukšmingas, užsispyręs, gal norės pasireikšti. Tai JAU būtų gerai, jau teigiamas dalykas. Nemanau, kad tokiame (daugiau formaliam, nieko konkretesnio nesprendžiančiame) organe galima nuveikti ką nors BLOGO. O gero gal ir galima: patriukšmaut, pajudint klausimus, išjudint sprendimus.

Paskaičiau dabar jo "programinę kalbą"- dėsto teisingai, tai, ką reikia. Pritariu. (Na, paskutinė pastraipa apie BNS, žinoma, juokingai žiūrisi, bet ko norėt iš Račo.. :) )

O dėl "Grybauskaitės pirueto"- pabandyk dar ir sugalvot: o KAS LABAI GERIAU būtų tinkamas, pvz.? Nelabai tų kandidatų ir gaunasi sugalvot...

Unknown rašė...

Amerikoną reikia keisti amerikonu. Girnius pvz.
Ar maža jų pas mus...

Anonimiškas rašė...

Taigi jis ją adoracijomis lepinęs, tai kaip tokio nepakelti? O tai, neduok Dieve, pakeis politinę orientaciją...