2009 m. rugpjūčio 9 d., sekmadienis

Jeruzalė

Gyvenu dabar Jeruzalėje. Ir galiu palyginti abu Kalvarijų gatvės galus. Vienas galas - turgus. Kitas - Jeruzalė.
Jeruzalė yra aukštesnės klasės gyvenamoji vieta. Net bomžai(kurių šiaip čia reta) Jeruzalėje yra gudresni.
Mačiau kad jie šiukšlių konteinerius tuština ne rankomis ir net ne į maišelius - privažiuoja su vežimėliu ir organizuotai dviese susikrauna geriausius gabalėlius. Kitas bomžas IKi parduotuvėje saugojimo kameroje saugo savo vertingąjį maišelį dienos metu. Kalvarijų turgaus bomžai yra prastesni, iki tokių gudragalvysčių netraukia.
Be to Jeruzalės ežerėlyje prie Santariškių žiedo gulbės sugebėjo iki dabar išsaugoti aštuonis gulbiukus. Neryje prie Teatro arenos - tik šeši ančiukai. Manau tai visiškai įrodo gana aukštą Jeruzalės gyventojų sąmoningumo bei pajamų lygį.
Vakarais Jeruzalės dviračių take taip ankšta, kad net yra pavojus netilpti dviračių take. Kas taipogi rodo ekologinį ir sveikatinimosi išprusimo lygį. Prie Kalvarijų turgaus sveikata taisoma tik alumi arba odekolonu....
Jeruzalė - gerai.

2 komentarai:

vilnis rašė...

Jeruzalė turi savo nuolatinius bomžus, kurie pavydžiai saugo savo teritoriją. Jiems taip pat priklauso ir Santariškių ligoninės teritorija. Ten, manau, mėtosi tiesiog lobiai šiems bomžams. Beje, vieną bomžą, mačiau iš automobilių aikštelės sustumdant vežimėlius. Svarsčiau, ar čia gailestingoji Iki administracija taip jiems duoda uždirbti. Juk vieta tai šventa :)

Unknown rašė...

Matyt kolaboruoja bomžas...