2009 m. lapkričio 19 d., ketvirtadienis

Ačiū Visagaliui – ne žurnalistas

Vakar taip pagalvojau(ir taip jau man užtenka nuodėmių) maigydamas pultelį tarp BTV, TV3 ir LNK. Viskas vyko tuo pat metu apie 20,00. Kristupas Krivickas gražiai dėstė per TV3 kaip vykdoma nešvari viešųjų ryšių akcija pakenkti Kedžio seseriai teisėjai . Per BTV buvęs švietimo ministras Kuolys puolė Seimo pirmininkę kaip taip blogai ir nesvietiškai kvailai dirbo prokuratūra Kedžio atveju, o LNK dainorėlis Leškevičius patetiškai šūkavo: Kedys su seserimi teisėja – reto masto aferistai ir melagiai. Silpnesnį žmogų tokia informacijos(nors kokia tai informacija - pezalai) painiava išverstų iš koto.
Ir kaip paprastas žmogus, ne žurnalistas, susidėliojau visus matytus pezalus taip: pinigų pedofilų klanui užteko tik skolon brendančiai LNK nusipirkti. TV3 kaip pelningai dirbanti įmonė užsiprašė ryškiai per daug babkių ir todėl Kristupas dėstė kažką panašaus į tiesą. Kodėl neparsidavė buvęs švietimo ministras – paslaptis. Gal kad jis ne žurnaliūga?
Lietuvos ryto ir respublikos šiame kontekste net nebeminiu. Žinau tik seną faktą: Tomkus už 17 milijonų litų nusipirko alaus daryklos Gubernija akcijų. Kažkas kažkur pamenu klausė kas gauna visus pinigus skirtus Lietuvoje nešvarioms PR akcijoms. Tai tos Gubernijos akcijos ir yra atsakymas.
Ačiū Visagaliui – nesu žurnalistas.

Komentarų nėra: