2011 m. kovo 3 d., ketvirtadienis

Garsioji Kreivio pažyma

Išdrįso paskelbti tik alfa.lt, o delfi nei Račas, nei Lietuvos rytas dar ne...

http://www.alfa.lt/straipsnis/10685182/?Skelbiame.garsiaja.ukio.ministro.Kreivio.pazyma=2011-03-03_12-39

8 komentarai:

Kęstutis rašė...

Mano nuomonė apie Kreivį (sudaryta po kelių susitikimų su juo) tik pasitvirtino :) Niekaip nesuvokiau , kaip toks žmogus galėjo vadovauti įmonėms, tuo labiau Lietuvos ūkiui.
P.S. Vienas įdomesnių momentų pažymoje apie tai, kai prie ministro priėjo ŪBIG'o atstovas ir paklausė apie ES paramą , kvatojau susiriesdamas, pasirodo tai kriminalas. Bet vėlgi , pasikartosiu, žinant Kreivį , nuostabos nekelia.

Unknown rašė...

Tikiuosi reakcija bus audringa. bus smagu.

—vg— rašė...

mėginau skaityt; deja, nieko tokio neradau – filologo supratimu, įprasčiausi dalykai; gal kas gali paaiškint, kas ten toookio atskleista?

Unknown rašė...

Paskelbtas atviras karas verslo ir politiko-mafijinėms grupėms. Kai kurioms.

Anonimiškas rašė...

Akivaizdu, kad viskas nupirkta ir baigsis taip, kaip reikia visiem, toje pažymoje paminėtiems + ne be "Gazprom" plaukuotų rankų čia- kita auka bus Sekmokas, paminėsite mano žodį. Įdomu, kad "Balsas.Lt" pažymos įžūliai nemini... Nes, pasirodo, patys yra įsivėlę.

Artūras Račas rašė...

mielas Gyvenimo stebėtojau, malonu, kad vėl prisiminėte.

Tamsta teisus, neskelbiau pažymos. labai jau ji ilga ir nuobodi. Turiu kitą - vertesnę dėmesio. Gal paskelbsiu šiandien po krepšinio.

Bet buvo kas pradėjo pažymos įdomias vietas skelbti dar iki tamstai apie tai parašant.

Skelbė ir po to, kai parašėt.

2011.03.03 14:17 |Kategorija: Lietuvos politika , Lietuvos verslas
D.Kreivio pažymoje teigiama, kad Seimo nario atstovas įkalbinėjo G.Plytniką "baigti lįsti" prie "Vilniaus vandenų"Vilnius, kovo 3 d. (BNS). Ūkio ministro Dainiaus Kreivio pažymoje teigiama, kad Seimo valdybos nario padėjėjas Viešųjų pirkimų tarnybos vadovą Gintarą Plytniką ne kartą ragino "pasiderinti" ir "baigti lįsti" prie bendrovės "Vilniaus vandenys".

2011.03.03 14:44 |Kategorija: Lietuvos politika , Lietuvos verslas
D.Kreivys: Panevėžio statybos trestas siūlė didelį kyšį Ž.Plytnikuitikimės papildyti
Vilnius, kovo 3 d. (BNS). Iš posto raginamas trauktis ūkio ministras Dainius Kreivys apkaltino vieną didžiausių statybos bendrovių Panevėžio statybos trestas siūlius didelį kyšį Viešųjų pirkimų tarnybos vadovui Žydrūnui Plytnikui.

Unknown rašė...

Pažyma visai įdomi, mielas Artūrai. Gerbiu mass media, kuri paskelbė pilną tekstą ir nebandė nutylėti. Tik komentuojačios arba nutylinčios - viskas aišku kam tarnauja.
Partizanai, kita auka jau Kubilius.

Anonimiškas rašė...

Oooo, Račas in da house!