2011 m. balandžio 13 d., trečiadienis

Iš moterų enciklopedijos/ trumpas vyrų medžioklės kursas

Trumpas vyrų medžioklės kursas.

Vyrai - tokie trumpaplaukiai medžiojamieji žvėriukai. Moterų ūkyje labai plačiai naudojami./iš Moterų Enciklopedijos/

Paplitimo arealas - miestai, kaimuose šiuo metu ne tokios geros veislės vyrai.

Biologija - vyras pasiruošęs visada atlikti tai ko reikalauja iš jo biologijos mokslas. Tai kiek vargina, bet praverčia medžioklėje...

Medžioklės būdas - pagrindinis medžioklės būdas su masalu, Tinkamiausias masalas - jauno moteriško kūno gabalėlis. Tik to kūno nereikia atkirsti, o gabalėlius kūno reikia rodyti kartu su to kūno savininke(geriausia gyva ir judančia). Medžiojamasis objektas paskui gabalėlį gali sekti ilgai, bet kartais pavargsta. Pavargus reikia parodyti daugiau kūno ir medžiojamasis objektas atsigauna ir vėl pradeda judėti bei rodyti kitokius gyvybės ženklus. Medžioklė būna baigta kai auka savanoriškai sutinka priklausyti moteriai ir apiformina tai juridiškai.

Naudojimo būdas - ne visą vyrą galima naudoti. Štai jo trumpavilnės vilnos šiukštu negalima liesti. Jei nukirpsite jo vilną ir nusimegsite šalikėlį iš jo vilnos, vyras gali užsidaryti kampe ir nuo liūdesio numirti. Vyras gali atnešti pinigų. Tai didžiausia nauda iš jų.

Galiojimo laikas. Vyras gali ilgai būti tinkamas vartojimui, jei jį prižiūrėsite. Reikia reguliariai sutepti - tai yra leisti suvartoti reikalingą alkoholio kiekį. Susitepimo metu vyrai būna keisti ir nevaldomi. Bet po to vėl kaip šilkiniai.

Rūšies išlikimas. Raudonoji knyga artimiausiu metu gali įtraukti vyrus į savo sąrašą. Tinkami moterims vartoti vyrai gali išnykti...

2 komentarai:

Taškas rašė...

Nors išvada banali ir visiems žinoma, bet vis tiek faina:

Silpnoji lytis stipresnė už stipriąją dėl stipriosios lyties silpnumo silpnąjai...:)))

Unknown rašė...

labai gera išvada - ir dešimt kartų pakartota lieka gera.