2011 m. balandžio 19 d., antradienis

Smulkus Maximos sukčiavimas. Būkite budrūs.

Šiandien iš ryto užvažiavau prieš darbą į Mindaugo naktinę Maximą arbatos.
O  iš pat ryto gerai neprabudusisu pirkėjus Maximos vyrai ir moterys puola maustyti. Lentynose Lipton arbatai akcija 2,99lt. Kasoje man sako 4,69. Kai aš visai teisėtai pareiškiau eiva žiūrėti į salę kainos kasininkė pasakė jos vadas kompiuteris, niekur ji su manimi neis. Tada sakiau paskambinkite vadams, tie aišku neatsakė.
Viską supratau Maxima durina rytinius gerai neprabudusius  ir skubančius į darbą pirkėjus. Jiems nėra laiko ginčytis ir aiškintis. Greit parduodami užsistovėję likučiai su gera  kaina kaip šviežio produkto.
Bliamba. Galėtų Numavičius ir Maximas prižiūrėti, ne tik milijasrdą savo pirmyn atgal skaičiuoti.

12 komentarų:

liutus rašė...

Taip kovojama, kad žmonės negertų neekologiškos, genetiškai modifikuotos Lipton

Anonimiškas rašė...

Iš pirmadienio į antradienį pas maximą keičiasi savaitinės akcijos. Tai gal tose kur visą parą dirba kompuose viskas sutvarkyta, bet salėje nespėja etikečių pakeist. Bet bent jau seniau prie kasų būdavo užrašas, kad už prekę mokėsite tiek kiek nurodyta lentynoje. Nereikėjo nusileist.

Anonimiškas rašė...

ten matomai kokios nors jų nuolaidų kortelės reikėjo, teko susidurt su panašia situacija.

Anonimiškas rašė...

Ta pati istorija ir man, Fabijoniškių Maxima, 8:20 ryte. Prekė 12,99 LTL ir 30% nuolaida salėje, įmušė pilną kainą. Nusiuntė į informaciją aiškintis, nusispjoviau...
Sutikau beeinantį Maximos vadovą (Jasinskas?) salėje, papasakojau. "Na ką, atsiprašau" sako. "Prašau, negi gaila",- sakau aš... :)

Unknown rašė...

Moralas - antradieniais rytais nepirkti Maximose.

Unknown rašė...

Liutus, ir Lipton arbata jau? kur ritasi pasaulis...

Buka rašė...

Nežinau, ar kalta savaitinių akcijų kaita visą parą dirbančiose "Maximose". Mane šitaip apmauti sugebėjo net gūdžioje provincijoje. Būna dienų lyg tyčia, kai skaičiuoju centus kaip bedarbė mamytė, taigi suma užkliuvo jau prie kasos, paskui pažiūrėjau kvitą - tikrai. Matyt, tai įprasti atvejai, bet aš, jei centų užtenka, skandalo nekeliu. Savi nervai brangiau. Juolab kad pastebiu paprastai, kai šaukštai jau būna popiet.

Unknown rašė...

Nėrvai brangiau, sutinku, va vakar milijardierius Ferrero pokšt nuo dviračio ir nebėr. Tik 46-eri buvo...

viz3 rašė...

Nieko sau smulkus sukčiavimas - apie 30% kainos. Nemažai įmonių tokia metine pelno marža džiaugtųsi.
Gal tokiu būdu marketai bando atsiimti negautą atominės statybos pelną?
Nes anksčiau tai tik po keliasdešimt centų nusukinėdavo: http://viz3.blogspot.com/search/label/kainos
Nors kai ten perku tik keliskart per dešimtmetį, tai nesu ekspertas aišku.

Unknown rašė...

Viz3, taip tyliai per visą Lietuvą ir milijonai antradienio rytais sukapsi.

Anonimiškas rašė...

Ne tik rytinius klijentus apgaudineja maximos su nuolaidomis, bet ir dieninius.Birzelio 29d, treciadieni Marijampoleje pirkau akcijini alyvuogiu alieju, buvusi kaina 26,99,esanti - 19,99.Paziurejau , gana geras aliejus , kodel nesutaupius tu 7litu.Taciau cekyje buvo kaina ne akcijine.Kai panorau issiaiskinti kodel taip yra , man pasiule stoti i bendra eile prie kasos, kur visi laukia moketi mokescius.Eilute buvo nemaza, matyt, galvojo, kad pamacius tokia eile prapuls noras aiskintis.Ejom su apsaugos darbuotoju tikrinti prie lentynos kaina, po to su vadybininke, kurios teko apie 15min laukti kol teiksis prieiti.Galu gale apkaltino mane , kad nesugebu pasiimti prekes, kadangi ant pacio butelio aliejaus uzklijuota maza kainyte 26,99, o apacioje pritvirtinta geltona didziule etikete, kurioje 26,99 nubraukta, o dideliais skaitmenimis uzrasyta 19,99.Paklausus vadybininkes , kokias funkcijas atlieka ta geltona kaina, pasake , jog nuo antradienio ryto pasikeite kainos , o iki treciadienio pietu darbuotojos dar nespejo pakeist.O kiek zmoniu isigyja tokia , nespeta pakeisti kaina , tai niekam nesvarbu.Ir, ar cia kas nors baisaus , kai zmogus uz viena buteli aliejaus sumoka 7litais daugiau nei nurodyta kainoje.Trumpiau tariant, maxima pavagia is savo klijento 7 litus ir tu negali niekam pasiskust, kad , jei ne paties budrumas, tai butum vidury dienos apvogtas tokios solidzios parduotuves.Nagi, pabandykime mes ka nors issinesti is maximos uz 7 litus nesumokeje, kuo viskas pasibaigtu?O cia viskas tvarkoje -tik, matai , darbuotojos nespejo...
Be to, niekaip nepayko issireikalauti to aliejaus akcijine kaina, kadangi kompiuteryje nepavyko atstatyti buvusios kainos, pazadejo duoti maximos ceki pirkiniams 5lt vertes kaip moraline kompensacija uz sugaistas 37 min besiaiskinant.Galu gale pareiske , kad nei cekio negali duot, nes neimanoma sugrazint kainos i buvusia.
Grizusi namo paskambinau nemokama skundu linija , tai sekancia diena paskambino, tikriausiai, direktore, kadangi neprisistate, tai tik speju pagal bendravimo tona,atsiprase uz nesklandumus ir pakviete uzeit 5 lt cekio.Atsisakiau, kadangi buvo laikas, kai ji reikejo iteikt nieko nelaukiant.Bet jie netgi tu menku penkiu litu cekio laiku nesugeba zmogui iteikti.Kai as pasakiau , kad jau net baisu eit i maxima apsipirkt, nes nezinai kada bandys tave apvogti sis prekybos gigantas, tai ji primine man , kad yra ir daugiau prekybos tinklu ir nebutina man apsipirkinet maximoje.Stai kaip yra ,,branginami,, klijentai , kurie drista pastebeti maximos ,,nesklandumus,, , o tiksliau -nesileidzia maximos apvaginejami.O kokia minia zmoniu nepastebi siu didziuju centru gudrybiu...

Unknown rašė...

Taip įprato gauti nesveikai didelius pinigus, kad nebegali sustoti...