2011 m. balandžio 7 d., ketvirtadienis

Robertas Plantas tik 19 metų, dar visai jaunas

Robertas Plantas iš Led Zeppelin - pats vakar mačiau ir girdėjau - visiškai  jaunas tik 19 metų. Vyresnioji dukra vakar beveik jėga nusitempė į grupės Garbanotas bosistas koncertą Tamstoje. Aišku kasinininkas šiek tiek išsigando, kad tokie dinozaurai ateina  į koncertą, bet bilietus kiek padvejojęs pardavė.
Taig tas jaunutis roberta plantas vardu  Šaras vežė ir nešė tolyn, tai yra atgalios 30 metų, nuo pat pirmų dainos garsų. Aišku Led Zeppelin kopija, bet dainavo ir savą kūrybą. Viskas tame sename psichodelinio sunkaus roko stiliuje. Ir veža ir neša.
Taig kaip sako seni Volstryto vilkai - strong buy. Jei kur išgirste koncertuojant grupę Garbanotas bosistas - strong buy.

P.S. O dar neseniai buvau užsipuolęs šiuolaikinį jaunimą, kad girdėjo tik Led Zeppelur, o nežino Led Zeppelin.
http://troyyestroy.blogspot.com/2010/12/pinigai-meile-ir-led-zeppelur.html
Kaltas, neteisus. O  tikrasis Plantas koncertuos liepą Trakų pilyje.

6 komentarai:

Prop-Agenda rašė...

Na truputi tamsta persistengiai? Sulyginti fenomeną, korifėjų su vaikinukais, kad ir gerai grojančiais, bet nelygstamais LedZeppelinam(gal kadanors, bet dabar?).

Unknown rašė...

19 metų, viskas dar bus.

Partizanas rašė...

Fenomenai ir korifėjai iš oro neatsiranda...

Prop-Agenda rašė...

Šiandien vėl buvau jų koncerte, na kad ir labai gerai pavaro, bet ar jūs įsivaidzuojat gyvą Zeppu koncą? Tik norėjau pasakyti, kad labai mažai kam skirta pasiekti Zeppų lygį, jei šiai grupei tai pavyktų tai valio!

Unknown rašė...

Tegu vyrukai auga. Jei turi gabumų ir talentų.

Martynas rašė...

Buvau koncerte tame. Geras. patiko.