2008 m. spalio 14 d., antradienis

Didžioji Politika: ruoštis karui



Šiandien mes paskendę smulkioje politikoje, tai yra laukiame ką paskirs valdyti Lietuvą Valinskas.

Bet yra ir didžioji politika. Čia mes pragaištingai miegame ir niekuo nesidomime. Mūsų civilizacija nesiruošia karui ir tai yra pavojinga.

Kad vėl tapti pasiruošusiais karui reikia:

1. Kariauti propagandinį karą prieš visas Islamo agresyvumo paraiškas.

2. Sustabdyti visuomenės feminizaciją, kuri griauna ir taip menkas karingumo apraiškas.

3. Suvokti, kad tik karo sąlygomis žmogus patyria tikro gyvenimo suvokimą, tai yra supranta kodėl gyvena, už ką atsako, kokį realų darbą gali padaryti ir t.t.

4. Grožio ir kitas feministines industrijas apdėti papildomais akcizais . Nuimti akcizus alkoholiui ir benzinui. Tokiu būdu propaguoti agresyvaus ir daug keliaujančio/kryžiuočio/ vyro įvaizdį priešingai dabartiniam homoseksualiam įvaizdžiui. Visus kvepalus ir madingas sukneles išsiųsti į Rytus, kad tokiu būdu sugriauti juos iš vidaus.

5, Uždrausti elgtis politkorektiškai. Nes tai tiesiausias kelias į civilizacijos pražūtį. Labai politkorektiškus siųsti persiauklėti prie Gazos sektoriaus.

7 komentarai:

fanta rašė...

bliaka.
reiktų Trojų įkišt bent 2 savaitėm į kirzavus čebatus ir nuvežt Pabardės poligonan ant smėliuko pašliaužiot. pasiilgo aiškiai. Gaila, kad neįmanoma- per senas, o ir kariuomenės tokios nėr. Nebent grįžę valdžion konservuotojai ką nors tokio sugalvos. Nukvakusiems militaristams.
Bent jau duot tokiam į nagus kokią surūdijusią berdankę ir liept nušaut benamį katiną. Pradžiai. Jei jau taip nori šaudyt į žmones.
Reikalauju pašalinti šį provokacinį tekstą iš lietuviško interneto. Bo jis kursto neapykantą kitoms tautoms, moterims ir šiaip elementams.
Lauksiu iki rytdienos.

Unknown rašė...

Išdidžiai atsisakau patraukti tekstą iš interneto, bo katiną auginu pats bei skaitytojų mano blogo yra lygiai du. Kadangi tik 50 procentų mano skaitytojų pareiškė protestą - nekreipiu dėmesio. Gal man kiti procentai svarbesni...

Anonimiškas rašė...

Juokas pro ašaras, aišku.

Bet pats neįvertini feminizmo potencialo. Moderniam kare nešti 40 kilogramų kuprinę 20 kilometrų atstumu nebėra svarbiausias dalykas. Kur kas svarbiau mygtukus spaudyti. Ir čia, kitaip nei kuprinių nešime, moteris gali atstoti ne 40 procentų, o 90 arba 110 procentų vyro-kario. Kodėl rekėtų mažinti karinį potencialą per pusę, paliekant moteris prie puodų?

fanta rašė...

gerasirdis rašė...

<<<
Kur kas svarbiau mygtukus spaudyti. Ir čia, kitaip nei kuprinių nešime, moteris gali atstoti ne 40 procentų, o 90 arba 110 procentų vyro-kario. Kodėl rekėtų mažinti karinį potencialą per pusę, paliekant moteris prie puodų? >>>

Todėl, kad moterys prie mygtukų pavojingiau už girtą generolą. Jeigu generolai išsibėgios, arba užmigs elektros skydinėj, jos vis tiek uoliai tęs karą iki visiškos pabaigos, iki paskutinio mygtuko. Apokaliptinis vaizdelis, reikalauju pašalinti šį provokacinį tekstą iš lietuviško interneto.

P.S. dedant šią pastabą, iš manęs buvo pareikalauta įvesti langelin kontrolinį žodį, kuris skamba taip: "rusvag".
Ką tai turėtų reikšti? "Rusiškas vagonas"??
Visai nejauku pasidarė...

Unknown rašė...

Rusvagina - jaukiau?

scania gti rašė...

Karo kurstymas prieštarauja Lietuvos įstatymams.

Unknown rašė...

Tai civilizacijos gynyba, o ne karo kurstymas.