2008 m. spalio 9 d., ketvirtadienis

Iš Moterų enciklopedijos - apie kvapus

Kvapai bei kvepalai - tai tokie daiktai, be kurių moterų ūkis ir visa egzistencija būtų beprasmė.
Kvapų naudojimas. Kvapai naudojami tyrinėjant aplinką ir vyrus. Pvz. "Agdamo" ar kito pigaus vyno kvapas leidžia išbraukti asmenį iš medžiojamųjų sąrašo iškart ir visiems laikams. Pačiai moteriškei medžiojant patinėlius reikia apsigaubti tokiu kvepalų tinklu, kad patinėlio nosis praeinant užsiriestų ir blokuotų smegenų galvojimo centrus bei liktų veikti tik suaktyvėję instinktų centrai. Be to moteris turėdama apžieduotą vyrą, kuris atneša daug pinigų, gali apie tai pranešti labai brangių kvepalų debesėliu aplink save. Aplinkinės moterys tada krenta nuo kojų ir graužia sau nagus.
Teisinga moteris nosimi gali visada prižiūrėti savo patinėlį, net jei jis apžieduotas. (Net ir apžieduoti patinėliai taikosi nukrypti nuo teisingo kelio. Juos reikia kasdien saugoti, saugoti ir saugoti). Apuostymo būdu kas vakarą patikrinus galima nustatyti jo atliktus dienos maršrutus. Jei buvo užuostas nukrypimas nuo maršruto Darbas - Namai reikia kelti sceną Tumanęsnebemyliparazitastutoks.
Kvapų neužuodimas. Jei moteriai yra tokia nelaimė, kaip neveikianti nosis - nereikia panikuoti. Galima išeiti į feministes ir tada kolioti visą pasaulio tvarką ir ypač vyrus.

1 komentaras:

vilnis rašė...

Kvapai - dalykas apgaulingas. Vieną kartą atsistojau eilėje už vyriškio. Ir dar priėjo, už manęs atsistojo mergina išsikvėpinusi prabangiais kvepalais, kurie primena pūvančius obuolius (labai man patinka). Tai tas tipas, pagautas kvapo, atsisuko į mane ir kaip užsuktas pradėjo man suokti. Pirmą kartą mačiau taip užblokuotą patinėlį. Išvadas iš šios istorijos palieku jums patiems pasidaryti.