2008 m. spalio 22 d., trečiadienis

Mano myliausias II rinkimų turo kandidatas(Tvarka ir Teisingumas, aišku)


Lietuvos Respublikos Seimo rinkimai

Stanislovas TOMASApygarda: Marių (Nr.21)Iškėlė: Partija Tvarka ir teisingumasApygarda: DaugiamandatėIškėlė: Partija Tvarka ir teisingumasnumeris sąraše: 40
Anketa
Biografija
Turto ir pajamų deklaracijos
Interesų deklaracija
Gimė 1983 m. balandžio 14 d. Mokykloje iš karto buvo perkeltas iš šeštos klasės į aštuntą. Įstojo į Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių institutą. Po antro kurso išvyko studijuoti į užsienį. Studijavo Briuselio laisvajame universitete, Šv. Louis universitete, Europos teisės teorijos akademijoje, Flandrijos Liuveno katalikiškame universitete, Namiuro jėzuitų universitete, Valonijos Liuveno katalikiškame universitete, Latvijos universitete. Briuselio katalikiškame universitete įgijo mokslo tyrimų teisės magistro laipsnį. Įstojo į Paryžiaus Sorbonos universiteto teisės doktorantūrą. Rengdamas daktaro disertaciją sukūrė apie 850 naujų apibrėžimų ir sąvokų. Dirbo pagal Paryžiaus postmodernizmo, Amerikos realizmo ir kritinių teisės studijų tradiciją. Nuo 2003 m. iki 2007 m. dirbo Europos Parlamente. Iš pradžių dirbo padėjėju, paskui – patarėju pramonės, energetikos ir tarptautinės prekybos klausimais. Moka prancūzų, anglų, rusų, lenkų, olandų, latvių, ispanų ir vokiečių kalbas. Nevedęs, vaikų neturi.
Stanislovo Tomo straipsniai(perskaitykite, kaifas nematytas)

6 komentarai:

fanta rašė...

O man labai juokingas yra Mantas Adomėnas. Nevadinu jo, kaip Tu Tomą- "mano mylimiausias", vadinu jį atsargiau: juokingiausias. :)

Nuotrauka: Mantas Adomėnas su žmona.
http://nemalk.lt/wp-content/uploads/2008/09/adomenas20su20zmona.jpg

Visai nebūtina skaityti visokius pletkus, kuriuos apie jį platina zuokininkai ( http://www.nemalk.lt/jaunuolis-su-gvazdiku-atlape-mantas-adomenas/2008/09/02/

Užtenka pasigėrėti jo paties savireklaminiu tinklapiu http://www.adomenas.lt/ ir susipažint su jo tekstais, kuriais didžiuojasi: http://www.adomenas.lt/?id=16 :)

Unknown rašė...

Senas zuokinykas tu...

Anonimiškas rašė...

Joooo, čia tai kadras.Kai pirmąsyk apie tokį išgirdau - netekau žado.Galvojau sau - ir iš kur tokie debilai atsiranda ?Bet, kad į antąrjį turą ...Čia jau klaipedskai rinkėai debilai.Ir ne nuostabu - Marių apygardos aktyvumas - unikalus - žemiausias ŠALYJE.tai ir renka seni rusai ir jauni pankai genijus.

Unknown rašė...

Adomėnas praėjo. Tomas - nepraėjo. Komentarų bus?
Bet Tomo gaila nuoširdžiai - būtų linksmas Seimas.

lietuvis rašė...

Vėl galima už Tomą balsuot - į EP kandidatuoja

Unknown rašė...

Stanislovas Tomas aplamai yra geriausias kandidatas į visur.
Į kalėjimą, į Vasaros 5....