2008 m. spalio 8 d., trečiadienis

Ekleziastas apie finansų krizę

Visokie Mąstytojai ir Mastytojai žada tokius pasikeitimus, kaipo mūsų vargšas ir nelaimingas Vakarų pasaulėlis žlugs nuo šios laikinos finansinės krizės, Amerika subyrės ir suklestės Kinija arba Rusija . Mano galva visokie stebuklingi pasikeitimai yra tik šėtoniškos pinklės. Pasikeitimų nėra, jų negali būti ir jie nepageidautini šiame tiksliai organizuotame pasaulyje. Bent vienos šalelės ryškus pasikeitimas sugadintų sistemą ir ji klaikiai džeržgėdama sustotų. Viskas tada griūtų. Tad dar kartą pabrėžiu mintį: Pasikeitimų nėra, jų negali būti ir jie nepageidautini šiame tiksliai organizuotame pasaulyje.

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Ežiukas, sėdėdamas ant upelio kranto, taip pat atkakliai tvirtino, kad neįkris į vandenį.

Hla

Unknown rašė...

Nebepamenu pasaulinės literatūros ...įkrito ežiukas ar neįkrito...prisiminiau: įkrito, bet plaukė ramiai ir žiūrėjo į krantą, ten buvo rūkas ir arklys ir nebuvo panikos...

Anonimiškas rašė...

Buvo dar vienas Ežiukas. Kuris sėdėjo ant kranto ir sakė: "neįkrisiu, neįkrisiu, neįkrisiu"

Bet įkrito ir skęsdamas atkakliai kartojo: "tai ne aš, tai ne aš, tai ne aš".

Unknown rašė...

Gerb.Hla, žinote kaip baigsis krizė?

Anonimiškas rašė...

Troy, juk šita krizė nėra kažkuo ypatinga. Kaip visada, krizių metu vieni nuskursta, kiti pralobsta. Taip baigsis ir šita krizė, bet ji turės labai įdomų niuansą - nuskurs ir pralobs ne tik paprasti ir nepaprasti piliečiai. Rusija nusipirks Islandiją su visom JAV karinėm bazėm, kas savaime yra pakankamai linksmas įvykis :))).

Libijos vyriausybė jau gelbėja buvusios metropolijos bankus Apeninų pusiasalyje.

Bet čia trumpame laikotarpyje. Jums, Troy, galvojant apie ilgalaikę perspektyvą, turėtų kelti nerimą Indijos sėkmė paleidžiant palydovą aplink Mėnulį ir Kinijos tylus ir atkaklus kontroliuojamas kapializmas. Po šitokio nepadoraus Amerikos apsikakojimo laukite viltingų pasaulio žvilgsnių nukreiptų į Kinijos santvarką. Jau dabar Vokiečiai, anot Delfi, masiškai perka Marksą.

Hla