2011 m. sausio 12 d., trečiadienis

Gimstamumas mažės, tikrai...

Pas mus, Jeruzalės ir Baltupių užkampyje,  yra visiška nelaimė su vaikų darželiais. Prie Jeruzalės Šv.Kryžiaus bažnyčios stato vienuolyną-katalikišką  vaikų darželį, galvojame ten bandysime mūsų šauniąją šaitan-blondin įtaisyti... Šiandien kai gavau stojimo sąlygas - plaukai piestu pasistojo:

2.11. Pakviestieji ugdytis iki rugpjūčio 26 d. sumoka 1000 Lt pradinį (stojamąjį) mokestį, skiriamą žaidimų aikštelės įrengimo išlaidoms padengti. Sąskaitos numeris: ......................, AB DnB NORD bankas, įmonės kodas ............. Pervedant pinigus, būtina nurodyti „Įstojimo į darželį mokestis", o laukelyje „Kliento kodas gavėjo informacinėje sistemoje“ – vaiko vardą ir pavardę.



2.12. Numatomas kasmėnesinis mokestis už ugdymą ir vaiko maitinimą yra 1200 litų (mokestis gali šiek tiek keistis).

P.S. Gimstamumas tikrai mažės, nes mokestis keičiasi tik į vieną pusę. Tad kam tos konfernecijos su pravoslavais ir liuteronais apie tradicinės šeimos saugojimą, jei paprastas privatus darželis priima už 1100 litų/mėnesį. Supykau.

6 komentarai:

Mantas rašė...

a)Pats kvailys, kad gyveni Vilniuj...
b) Pats dar didesnis kvailys, kad turi vaikų...

Deja, b ir man galioja.

Mantas rašė...

Čia tik katalikai taip plešia, ar visur kainos panašios būna?

Unknown rašė...

Panašios, galvojau katalikiški pigesni...

Minis rašė...

Kai atidavinejau savo dukra i darzeli (pries metus) tai stojamasis mokestis buvo 50USD, o kas savaitinis mokestis (dabar) yra 150USD - 600USD per menesi. Mazdaug gyveni beveik kaip Amerikoj :)

Unknown rašė...

Nu, bliamba, Jeruzalėje kaip Amerikoje.
Gerai tik kad algų nepalyginame...

Minis rašė...

O tai sakai man teks vaziuot atgal ?