2011 m. sausio 7 d., penktadienis

Triušio metai ir Ibica Vasiljevaitė

Jėzau, pamiršau apie Triušio metus pasisakyti.Triušis yra visaip kaip nevykęs gyvūnas, bet tik pasižymi vienintele gera ypatybe. Vislus neįtikėtinai. Tokia proga Qbiliui siūlyčiau paskelbti Triušio metus Proveržio Gimstamume Metais. Ir skamba gerai, ir gal liks Lietuvoje ką valdyti politikams.

Dar apie Qbiliaus akis. Aš suprantu, kad užmerktomis akimis mažiau bėdų matoma ir šiaip patogiau krizės metais. Bet, Andriau, juk negražu, pasidaryk ką nors akių vokams. Politikui nedera taip atrodyti. Partija galėtų apmokėti kosmetinę procedūrą. Aš irgi vyras, nemėgstu viso to makijažo, bet jau reikia.

Ai patariu visiems, tai patarsiu ir NK95 merginomas. Jūs, merginos, visokeriopai pažangios ir europietiškos. Na bet vardai ir pavardės tai dvelkia gūdžiais Viduramžiais ir Žemaitės raštais. Štai Nida Vasiliauskaitė. Nida(šlykštus lietuviškų buržujų kurortas) reikia keisti į pažangią europietišką Ibicą. O dėl prieraišumo Rusijos planams pasitikslinti pavardę į Vasiljevaitė. Aitė liks kad būtų galima pabrėžti kokiam tekste kad irgi lietuvė.

Kitai NK95 garsenybei – Repečkaitei. Kadangi aktyviai padėjo Rusijos kampanijai prieš Lietuvą – susitvarkyti pavardę į Polzučkaitė. Ir prasmė išliks, ir Kremliaus planus atitiks. O šiaip visoms merginoms Triušio metais linkiu daugiau vyrų bei vaikų, mažiau politikos(netiksliai cituoju Zeppelinus). Dar liko Bielskis, kuris mano, kad Stalinas buvo žymiai švelnesnis nei Hitleris ir Gulage žmones nebuvo specialiai žudomi, o tik mirdavo netyčia arba nuo natūralių priežasčių. Už tokius tekstukus vertas tėvavardžio Josifovičius. Pilnai būtų Andrejus Josifovičius Gulagskis.

Donskiui siūlau pasiilginti pavardę kaip solidžiam EP nariui - Zakordonskis.

Paleckių neminėsiu, savo bloge keiksmažodžių stengiuosi kuo mažiau.

Tiek palinkėjimų Triušio metais.

6 komentarai:

urvinis rašė...

Hail Hitler!

Zuikis turi gerą savybę: moka pats savyje gamintis alkoholį.

Tai tiek. Kol kas. Pasakiau. Nuo keiksmažodžių susilaikau. Hail Hitler!

Unknown rašė...

И родной центральный комитет...

grumlinas rašė...

Nx triušius, šiemet Katino metai. O pasiūlymams pervardinti minėtas ypatas pritariu, bo taip mes turėsime progreso simuliakrą

VyneTu rašė...

Polzučkaitė, Gulagskis ir Zakordonskis!?!

Pralinksminai Troy, spasibo. :)

P.S. O kodėl pirmoji negalėtų būti Vasilisauskaitė?

Buka rašė...

Todėl kad Vasilisa Gražioji, VyneTu. :)

Unknown rašė...

Vynetu - Vasiliasukytė, bet tai jau per grubu..