2011 m. sausio 28 d., penktadienis

XXI amžiaus afera – Facebook

Jau kai pasirodė filmukas pretenduojantis į Oskarą apie Facebook – pamaniau kažkas bus. Susijaudinau – o kam to reikia? Po kelių mėnesių - dabar - supratau. Pučiamas naujas rinkos burbulas, dirbtinai pučiama FB vertė. Tame dalyvauja įkūrėjas Cukerbergas, Goldman Sachs(garsi savo ryškiai projektais apmauti visus bet uždirbti) ir net keli rusai(grubiai, netikslinant tautybės) iš SKY Digital. Burbulas įpūstas iki tiek, kad FB be jokio pagrindo įvertintas jau 50 milijardų dolerių ir matyt tuoj visi galėsime “pigiai” gauti šių akcijų. Bent jau taip pasiūlys makleriai savo naivesniems klientams. Bus visi girdėję FB arba matę filmukus, jaunimas ir pats feisbukiauja. Kaipgi nepirksi.


Mielieji, atsikvošėkite, maža to, kad FB visiškai pražudė jūsų privatumą, tai dar ir pasikėsins į jūsų babkes. Būkite atsargūs su FB.

Daugiau šia tema:
http://www.bloomberg.com/news/2011-01-27/facebook-overvalued-at-50-billion-in-global-poll-of-investors.html
Neinvestuoju į dot.com akcijas, tik į automobilių, žaliavų, metalų, telekomų  akcijas.
Perskaityk pats ir perspėk kitą. FB – blogis.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Tai kad ju metine apyvarta ar ne du milijardai, na gal siek tiek daugiau, tai jau cia is kart aisku kad kuo kvepia. Arba sklandantis anekdotas-tikrove: facebook parduoda musu duomenis didelems kompanijoms ir jos ikurejas tampa metu zmogumi, wiki leaks ikurejes dideliu kompaniju duomenis atiduoda viesai perziurai ir jis tampa vos ne labiausiai gaudomu nusikalteliu.. Visgi pinigai valdo viska, o zmones tik avineliu banda.. Beja as ir naudojuosiu facebook, bet vaikus reiktu bent apmokyti pasikeisti privatumo nuostatas ir ismokyti ka rasyti ir kur rasyti, ir tai liecia ne tik visa interneta :)

Unknown rašė...

Anonime, dar turime pasirinkimo teise.

Partizanas rašė...

Tai aišku, kad- ŠNEKĖKIME LIETUVIŠKAI!,- snukiaknygė- nieko gero. Pats neturiu ir kitiem nesiūlau...

Unknown rašė...

Snukiaknyge - skamba man per grubiai.