2011 m. sausio 17 d., pirmadienis

Tikras feministinis vyras arba vyras kamputyje

Feministinis pasaulio sutvarkymo planas vis tik reikalauja kažkokio vyro. Kampe, nusitriedusio ir susigėdusio dėl savo šlykščių ataugų, bet vyro.


Kadangi esu supamas iš visų pusių moterų ir net katė išdrįsta jau pakelti ant manęs balsą, kai nemaitinta 20 valandų, taigi manau turįs jau galimybių įsivaizduoti tobulą vyrą feministės akimis.

1. Vyras lieka iki savo trumpo amžiaus pabaigos dėkingas feministei jei ji jį pasiima. Gyvena sau namie, tvarkingame kamputyje su nedidele Valerie Solanas knygų bibliotekėle. Pergyvendamas dėl amžius trukusios moterų priespaudos savo elgesiu bando ištaisyti iki tol gyvenusių 56 milijardų vyrų klaidas.

2. Feministinis Vyras linkęs miegoti trumpai kokias dvi valandas per parą, nes darbų marios. Šiukštu užsidraudęs sau tokius pirmykščius vyriškus pasilinksminimus kaip sportas ir alkoholis. Ūkio darbai, lauko gėlių kompozicijų dėliojimas, intelekto lavinimas su Solanas manifestu, viešas atgailos draugėms vakaras, skambinimas pianinu toms pačioms draugėms po atgailos, straipsnių apie lygybės užtikrinimą rašymas į delfi.lt, dvasingas nedidelis seksas, jei feministei netyčia užeina toks atavistinis noras.

3. Tikras vyras chirurginių operacijų būdu siekia pasiekti savo kūdikio išnešiojimą. Juk tiek moterų neteisėtai vargo gimdymą. Jei mirs nuo n-tosios operacijos, nieko tokio, jų dar daug ir žuvęs po progreso peiliu herojus įtraukiamas į Feminizmo Garbės knygą.

4. Kasdienė mantra tokia: nesvarbu tauta, šeima, turtas, verslas, svarbu tik atgaila, kuri už milijonus pažemintų iki tol moterų. Keliais iki Solanas knygos, bučiuoti šimtą kartų ir nusilenkti šimtą kartų. Po to bučiuoti rankas ir kojas tai kuri priėmė pas save tokį....

5. Darbus reikia daryti greitai, nes moterų minčių šokinėjimo greitis yra šviesos greitis ir nespėjęs padaryti visų sugalvotų darbų gali iki ašarų pažeisti ir iki tol žalotą tamsios visuomenės ir dabar dar žalojamą tavo nezgrabnumo jautrią ir sudėtingą feministės sąmonę.

3 komentarai:

Unknown rašė...

Gėda žymite kam? - feministėms ar vyrams kamputyje?

Aurius rašė...

Oi troy, aš net nežinau kaip reaguot. Iš holistinio mąstymo pozicijų žiūrint..tragedija.

Unknown rašė...

Ne viskas šventė šioje ašarų pakalnėje...