2011 m. sausio 6 d., ketvirtadienis

Kaip užmiega Balkanų moteris

Keliuosi paprastai 6.30, gana anksti. Ir vakar nors Arsenalas fantastiškai žaidė prieš Manchester City(trys virpstai) jau pirmojo kėlinio pabaigoje pajaučiau nenumaldomą norą lovytėn. Deja, atsigulti ir užmigti namie nėra paprasta. Mes turime Balkanų moterį. Kaip balkaniškai gulama miegoti:
Ji dūsauja, šešis kartus pavarsto miegamojo spintos dureles, užsidega naktinę lempą, nes nori dar prieš miegą paskaityti. Po to prašo neužmiršti iš ryto palikti 300 litų, nes reikia. Apie pinigus, kad geriau prisiminčiau ji primena baksnojimu į šoną. Aš pažadu urgzdamas. Dar liepia susirinkti pavalgius indus. Net nesuurzgiu atsakyti. Po to vėl dūsauja ir šiurena knygos lapais. Po to pasako ai tingiu skaityti ir papasakoja man miegančiam(beveik)apie tris skirtingus duonkepių modelius. Mūsų šeima dabar užsidegusi valgyti šviežią duoną pusryčiams. Gal pasakoja ir daugiau, bet aš prisimenu tik tris modelius. Kad nebūti abejingu šeimos reikalams perklausiu kurį mes išsirinksime. Tada moteris vėl papasakoja visų modelių ypatybes ir ilgo teksto pabaigoje sako - nežinau. Noriu atsakyti – papasakok kai žinosi, bet jau lūžtu.
Dar ateina galvon paskutinė protinga tos dienos mintis – o juk galėjau drąsiai per tą laiką(45 minutės) kol Balkanų moteris taisėsi gulti pažiūrėti antrą Arsenalo – Mancity kėlinį…

13 komentarų:

fanta rašė...

O aš turiu duonkepę. Jau pusę metų kepuosi duoną. Ir šio ryto ritualas buvo toks: atsikelt, nusipraust, ateit į virtuvę, ištraukt kvepiantį karštą juodos duonos kepaliuką. Sušlapint rankas po kranu, apglostyt duoną, sudrėkint, kad pluta nebūtų kieta, suvyniot į skepetėlę ir padėti ant grotelių aušti.

Džentelmenai įspūdžiais apie moteris nesidalina. O apie duonos kepimą galėsime į valias. Tu tik nusipirk duonkepę. :)

Unknown rašė...

Tai duok patarimų kokias pirkti su kokiomis funkcijomis - ir aš savo trigrašį tada galėsiu įterpti....

fanta rašė...

thttp://urvas.wordpress.com/2011/01/06/duonos-kepeju-kertele/

Unknown rašė...

Puiku.

Aurius rašė...

Jo, manoji Karalienė irgi jau mane dėl tos duonkepės zulino. Bet dabar pasiskaitė, kad žalias maistas yra geriau tai lyg ir užmiršo. Pagavai mintį troy. O kai manoji dar paskaitė Vydžiūną tai tą duonkepę jau rodos tikrai užmiršo.
Blogeriai dalinkimės informacija ir galėsim bendrai nuo moterų norų gintis arba juos nukreipti tinkama linkme.

viz3 rašė...

Tegul būsiu paskelbtas eretiku, bet teisybė brangiau: pasakojimas apie duonkepes ar netgi durelių girgždėjimas yra kur kas įdomiau už tą komercinį šou su kamuoliu.
Bet tai nesvarbu.
Svarbu štai kas - davei tuos tris šimtus ar ne?
Jeigu davei, tai patikslink, kad tai buvo tik VIENĄ KARTĄ per mėnesį, gerai?

Unknown rašė...

Viz3, ne vieną kartą...iš kitos pusės toks pinigų davimas atpalaiduoja nuo varginančių kelionių po parduotuves.:(
Auriau, Vydūnas gal? O bendra gynybinė informacija - teisinga mintis.

Unknown rašė...

Beje, info apie duonkepes nebereikia, užsakė inetu ir atveš šiandien...

kamane rašė...

moterys ir vyrai gal ir ne iš skirtingų planetų, bet patys - skirtingi pasauliai, tai tikrai. Ir nebūtina viens kitą nuolat kankinti tai pasauliais :)
ypač, jeigu gyvenamam būste daugiau nei vienas kambarys ;)

viz3 rašė...

Norėčiau papildyti fantos pastebėjimą apie džentelmenus.
Džentelmenai nesidalija faktais apie pinigus, duodamus žmonoms, ten, kur gali išgirsti kitų džentelmenų žmonos.
Aha, ir dar pagalvojau, kad tokiam turtingam džentelmenui visai tiktų turėti antrą žmoną. Dabartinis įstatymas dėl daugpatystės draudimo man rodos baisiai pažeidžia žmogaus teises, todėl tikėsimės, kad greitu laiku bus pakeistas. Ypač turint omeny sparčią EU islamizaciją.

Unknown rašė...

Kamane ir Viz3 - geri patarimai.

Aurius rašė...

troy įkliuvau su žaliu maistu. Reikalauja džiovintuvo vaisiam ir ten visokiem tokiem

Unknown rašė...

Duosiu nemokamai patarimą. Atkreipk dėmesį į priedus duonos kepimui, tame tarpe ir džiovintus vaisius. Moterims toks puikus hobby ta duonkepė...ir pinigai taupomi duonai.